Opriţa: Nicolescu, internat la Terapie intensivă coronarieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş, a mai fost anchetat şi în 2011 de procurorii DNA
Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş, a mai fost anchetat şi în 2011 de procurorii DNA

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a fost internat, marţi seara, la Secţia de Terapie intensivă coronarieni, întrucât nu este necesară vreo intervenţie chirurgicală, a informat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Opriţa.

"Pacientul a ajuns la spital în această seară (marţi-nr.), el a fost investigat în unitatea de primiri urgenţe şi a fost diagnosticat cu sindrom coronorian acut", a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, doctorul Bogdan Opriţa.

Constantin Nicolescu - căruia i s-a făcut rău marţi, după ce procurorii anticorupţie l-au convocat pentru o audiere - iniţial a fost dus în Clinica de chirurgie cardio-vasculară, condusă de dr. Şerban Brădişteanu, însă întrucât nu e necesar a fi operat, pacientul a fost dus la Teraşie intensivă coronarieni.

În ianuarie 2011, Nicolescu a fost internat în Clinica de chirurgie cardio-vasculară de la Floreasca, tot după o audiere la Direcţia Naţională Anticorupţie, care a propus arestarea preventivă a lui, aminteşte Mediafax.

Atunci, preşedintelui CJ Argeş (PSD), Constantin Nicolescu, i s-a făcut rău, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă. Ulterior, şi soţiei acesteia i s-a făcut rău. Cei doi au fost transportaţi cu ambulanţe la Spitalul Judeţean din Piteşti, iar ulterior preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Marţi, 11 septembrie 2012, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Serviciul Teritorial Piteşti au început urmărirea penală faţă de Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, şi a altor 11 persoane, pentru fraudarea unui fond PHARE de peste 1,2 milioane de euro, obţinut în 2006.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost scos pe targă de la DNA Piteşti, ajungând marţi seara la Spitalul din Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite