Oprişan - dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a fost prins de poliţiştii din Ilfov în timp ce conducea pe DN1, deşi avea permisul suspendat. El a fost oprit, ieri, în jurul orei

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a fost prins de poliţiştii din Ilfov în timp ce conducea pe DN1, deşi avea permisul suspendat. El a fost oprit, ieri, în jurul orei 15.15, în localitatea Voluntari, la un control de rutină.
Conform legii, Oprişan s-a ales cu un dosar penal şi cu anularea permisului. El riscă o pedeapsă cu închisoarea între 6 luni şi 2 ani. Pe 5 septembrie, preşedintele CJ Vrancea a fost surprins de aparatul radar cu o viteză de 117 km/h, în timp ce se afla la volanul unei limuzine Audi A8 în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov. Pentru că depăşise cu mai mult de 50km/h viteza legală în localitate, Poliţia Rutieră i-a suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile. La acea dată, Oprişan nu a vrut să prezinte actele, prezentând numai legitimaţia de preşedinte al CJ Vrancea. În această situaţie, agenţii de circulaţie ilfoveni i-au luat datele de identitate şi au trimis, către IPJ Vrancea, o comunicare privind suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile. Cu toate că poliţia a făcut public acest lucru, Marian Oprişan susţine că nu a primit nicio hârtie oficială şi că nu are cunoştinţă că i s-ar fi suspendat permisul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite