Oprisan, audiat pentru prima data in calitate de invinuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presedintele Consiliului JudeTean Vrancea, Marian Oprisan, a fost audiat, ieri, pentru prima data in calitate de invinuit de catre procurorii DNA. Timp de aproape 7 ore, liderul PSD Vrancea a

Presedintele Consiliului JudeTean Vrancea, Marian Oprisan, a fost audiat, ieri, pentru prima data in calitate de invinuit de catre procurorii DNA.
Timp de aproape 7 ore, liderul PSD Vrancea a raspuns intrebarilor anchetatorilor cu privire la modul in care au fost administrati banii publici ai judetului. La iesirea de la DNA, Oprisan nu a facut nici o declaratie, precizand ca "suntem intr-o tara libera". Marian Oprisan este urmarit penal pentru abuz in serviciu, utilizarea subventiilor in alte scopuri, asociere in vederea comiterii de infractiuni, fals si uz de fals. Acuzatiile sunt legate de modul in care el a achizitionat complexul "Caprioara", cum s-au pietruit drumurile in judet si de eventuala utilizare a unor materialele ANL in constructia casei mamei lui. Oprisan are interdictia de a parasi tara pentru 30 de zile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite