Oprescu a semnat demiterea lui Bold

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arhitectul-şef al Capitalei, Adrian Bold, a picat ieri examenul dat în faţa Comisiei de Disciplină. După două ore de audieri, membrii Comisiei au decis că există suficiente motive

Arhitectul-şef al Capitalei, Adrian Bold, a picat ieri examenul dat în faţa Comisiei de Disciplină.

După două ore de audieri, membrii Comisiei au decis că există suficiente motive pentru care Bold poate fi demis. "Noi redactăm motivarea, care este destul de consistentă, însă decizia finală îi aparţine primarului general Sorin Oprescu", a explicat unul dintre membrii Comisiei de Disciplină.

Bold a înţepat cu plângere penală

Surse din Primărie au precizat că următorul director din Primărie care este aşteptat să dea explicaţii pentru activitatea controversată este Gheorghe Aron, directorul Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Însoţit de o avocată, Bold a încercat ieri să întrerupă audierea lui prin recuzarea preşedintelui Comisiei, Andrei Creci, pe numele căruia Bold ar fi depus o plângere penală la DNA.

Informaţia a fost dată chiar de preşedintele Comisiei de Disciplină, la finalul discuţiilor care au durat mai bine de două ore. Adrian Bold nu a dat însă niciun detaliu despre acuzaţiile de corupţie pe care le-ar fi făcut la adresa lui Creci.

"Nu vreau să influenţez decizia Comisiei", s-a scuzat arhitectul, care cel mai probabil va contesta hotărârea Comisiei de Disciplină.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite