Oprescu vrea sa cumpere doua elicoptere - Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oprescu vrea sa cumpere doua elicoptere - Revista presei interne
Oprescu vrea sa cumpere doua elicoptere - Revista presei interne

Presa internă de astăzi scrie despre intenţia primarului Oprescu de a cumpăra două elicoptere, povestea Ramonei Bădescu sau efectele constatului amiabil. Printre alte subiecte, unul din patru bărbaţi are probleme de erecţie, iar la începutul acestei săptămâni s-a înregistrat al 100.000-lea număr de telefon portat.


Oprescu vrea sa cumpere doua elicoptere.

Aparatele de zbor urmează să facă parte dintr-o unitate specială de stingere a incendiilor pe care Municipalitatea vrea să o înfiinţeze, alături de două autospeciale şi o scară de incendiu de 84 de metri pentru blocurile-turn. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că este în discuţii cu premierul Emil Boc pentru a cumpăra două elicoptere pentru stingerea incendiilor. Oprescu a mai precizat că prin intermediul Agenţiei de dezvoltare regională Bucureşti-Ilfov vrea să acceseze fonduri pentru ahiziţionarea a două maşini autospeciale de incendiu şi a unei scări de 84 de metri cu care să se intervină în cazul incendiilor la blocurile-turn, scrie Cotidianul.
 
Ramona Bădescu, povestea unei românce de succes în Italia. Este frumoasă şi are succes pe meleaguri străine. Ramona Bădescu i-a cucerit pe italieni prin farmecul personal şi, mai nou, prin implicarea ei în sprijinirea românilor din Peninsula. Nu este deloc o femeie care are tot timpul la dispoziţie pentru ea, aşa cum am putea crede. Am întâlnit-o în primăria Capitalei italiene, acolo unde este consilier. Participa la conferinţa de bilanţ a unei campanii umanitare, denumite Teleton. Era foarte atentă la toate discursurile ţinute de primarul Romei şi alte personalităţi italiene şi îşi nota, într-o agendă, informaţiile importante, notează Evenimentul Zilei.

Constatul amiabil te scapă de cozile la poliţie. Adio punctele de penalizare, amenzi sau suspendarea permisului pentru producerea unui accident uşor, soldat doar cu pagube materiale. De azi, intră în vigoare noul formular de constat amiabil, ce reduce semnificativ timpul petrecut de şoferii imprudenţi pe la sediile Poliţiei Rutiere. De astăzi intră în vigoare procedura de constat amiabil a accidentelor, potrivit căreia şoferii implicaţi în accidente auto soldate doar cu pagube materiale scapă de drumurile la poliţie, informează Jurnalul Naţional.

Unul din patru bărbaţi are probleme de erecţie. Peste 60% dintre bărbaţii români cu vârsta între 35 şi 60 de ani suferă de disfuncţie erectilă, una din cele mai des întâlnite afecţiuni sexuale masculine, cunoscută şi sub numele de impotenţă sexuală. „Unu din patru bărbaţi cu vârsta peste 35 de ani suferă de disfuncţie erectilă, iar la grupa de peste 50 de ani, procentul este foarte mare”, apreciază dr. Cătălin Belinski, medic urolog, secretarul Asociaţiei pentru Medicina Sexualităţii din România (AMSR), scrie Gândul.

100.000 de numere portate. La începutul acestei săptămâni s-a înregistrat al 100.000-lea număr de telefon portat, a anunţat ieri Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). Peste 70% din cererile de portabilitate au venit din partea utilizatorilor de telefonie mobilă. Din cele 100.000 de numere de telefon portate până acum, 70.845 sunt de mobil, restul de 29.155 venind din sectorul de telefonie fixă, scrie Evenimentul Zilei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite