Oprea demisionează dacă Voiculescu ajunge ministru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul de stat pe probleme de securitate naţională, istoricul Marius Oprea, a anunţat, ieri, că va demisiona din această funcţie dacă liderul conservator, Dan Voiculescu, va deveni

Consilierul de stat pe probleme de securitate naţională, istoricul Marius Oprea, a anunţat, ieri, că va demisiona din această funcţie dacă liderul conservator, Dan Voiculescu, va deveni vicepremier. "Este o incompatibilitate morală între mine şi Dan Voiculescu. Nu pot să spun, pe de o parte, că eu sunt vânătorul de securişti, că-i alerg peste tot şi, pe de altă parte, să fiu coleg în aparatul executiv cu unul", a argumentat Oprea.
El a explicat că, în calitate de cercetător, i-a dedicat lui Voiculescu un capitol întreg în lucrarea sa "Moştenitorii Securităţii", pe tema afacerilor desfăşurate de gupul de firme "Crescent". Istoricul ne-a declarat că intenţionează să-i ceară premierului Călin Popescu Tăriceanu să-l mute pe un post de consilier personal al acestuia, astfel încât să-şi poată desfăşura în continuare activitatea pe problematica securităţii naţionale fără să facă parte din structura Executivului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite