Opereta se mută în parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că zilele toride ne alungă din Bucureşti sau ne obligă să ne baricadăm în case, din când în când mai apare câte un eveniment pentru care merită să ieşim la aer. Cei care

Cu toate că zilele toride ne alungă din Bucureşti sau ne obligă să ne baricadăm în case, din când în când mai apare câte un eveniment pentru care merită să ieşim la aer.

Cei care s-au hotărât vara aceasta să lupte pentru a vă atrage la spectacole în aer liber sunt artiştii de la Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian", care vă invită în Parcul Herăstrău. Aici vă aşteaptă cu o serie de cocktailuri şi concerte, în fiecare duminică, începând din această săptămână şi până pe 14 septembrie.

Primul spectacol din această serie are loc duminică, pe 13 iulie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, începând cu ora 20.00.

Astfel, Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" a mutat concertele pe care le susţinea în aer liber, de pe Esplanada teatrului, şi care erau cunoscute sub titlul de "Opereta de joi seara", în fiecare duminică de vară, în parcul Herăstrău.

Programul stagiunii la iarbă verde va conţine lucrări din repertoriul românesc, dar şi internaţional, de la melodii celebre ascultate de poeţii din Grădina Oteteleşanu la partituri care au luat Broadway-ul cu asalt.

Duminica aceasta, cei care doresc să-şi petreacă seara în parc sunt invitaţi la spectacolul-concert "Culegătorii de stele - Pagini celebre din operete româneşti".

Din program fac parte lucrări precum uvertura ,,Lăsaţi-mă să cânt" de Gherase Dendrino, cupletul Ivan din ,,Eternele iubiri" de George Grigoriu, duetul ,,Calypso" din ,,Lysistrata" de Gherase Dendrino, aria Ilenuţei din ,,Plutaşul de pe Bistriţa" de Filaret Barbu, aria Măriucăi din ,,Culegătorii de stele" de Florin Comişel, aria lui Kean din ,,Soarele Londrei" de Florin Comişel, aria ,,Dorule" din ,,Leonard" de Florin Comişel şi multe altele. Intrarea la aceste spectacole este liberă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite