Omul lui Mitrea complotează la Brezniţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nea Petre Şerban este cunoscut în comună ca ,,omul lui Mitrea", căci cu ceva timp în urmă bătrânul a fost cu trenul la Bucureşti la o întâlnire cu fostul ministru al transporturilor

Nea Petre Şerban este cunoscut în comună ca ,,omul lui Mitrea", căci cu ceva timp în urmă bătrânul a fost cu trenul la Bucureşti la o întâlnire cu fostul ministru al transporturilor pentru a-i cere ajutor pentru comună. Atunci a fost omenit cu sucuri şi prăjituri şi a primit cadou din partea lui Mitrea un pix de care ulterior au aflat sătenii. El se mândreşte că a dat mâna şi cu Ion Iliescu, şi cu Adrian Năstase şi că este membru fidel al partidului încă din 1990, de când se numea FSN. Acum este foarte supărat că prietenul său din filiala locală, primarul, nu a făcut nimic pentru satul Magheru. ,,Sunt foarte nervos că primarul Dumitru Drăghici nu a făcut nimic pentru sat. Nu avem alimentare cu apă, nu avem cablu şi nici iluminat public, drumurile şi şanţurile sunt făcute praf. Eu sunt consilier local în comisia de buget, dar de unul singur nu pot să mă lupt cu toţi, că sunt curve cu două feţe. Toţi din comună zbiară că, dacă eram eu primar, aş fi făcut multe. O fi primarul cu mine din partid, dar oamenii înainte de politică trebuie să fie gospodari. La prima şedinţă o să fac un referat. Tare mi-e frică să nu devin eu primar în locul lui în mandatul viitor. Aş fi candidat şi înainte, dar nu m-a lăsat soţia!", susţine nea Petre, care deţine funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei PSD Brezniţa Ocol, judeţul Mehedinţi, şi preşedinte al filialei din satul Magheru. Soţia bătrânului nu ştie dacă îi va da girul pentru şefia primăriei pentru că ar putea apărea problemele de sănătate. ,,Nu l-am lăsat, muică, să candideze că are arterită şi e operat la amândouă picioarele, eu pătimesc cu el şi nici nu are maşină să umble prin sat, cum fac primarii. Nu ştiu ce să fac, dar înainte să ştiţi că l-au rugat şi ăi mari de la judeţ, dar eu n-am vrut, că suntem amândoi bolnavi", ne-a declarat Gheorghiţa Şerban.

Primarul Drăghici: ,,O să-l exclud din partid, că vorbeşte ce nu trebuie!"
Primarul Dumitru Drăghici susţine că pentru vorbele de ocară Petre Şerban riscă sancţiuni drastice pe linie de partid. ,,Cred că-l exclud din partid şi din consiliu, că vorbeşte ce nu trebuie. Pleacă bine şi mai bine de lângă mine şi după aia mă bârfeşte. La el, în satul Magheru, o să fie iluminat public, am montat deja becurile şi o să băgăm şi cablu. Aşa este alimentarea cu apă, e într-adevăr o problemă şi nici drumurile nu arată aşa bine, dar facem şi noi ce putem", ne-a declarat, în replică, primarul Dumitru Drăghici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite