Omar Hayssam le spune jurnaliştilor răpiţi să fie cu inima împăcată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Omar Hayssam a părăsit, ieri, Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova, după un an şi o lună de când a fost arestat, fiind acuzat, printre altele, de terorism. El a fost

Omul de afaceri Omar Hayssam a părăsit, ieri, Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova, după un an şi o lună de când a fost arestat, fiind acuzat, printre altele, de terorism. El a fost eliberat ca urmare a deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a acceptat cererea procurorilor de revocare a mandatului de arestare pe numele său din motive medicale, şi înlocuirea măsurii privării de libertate cu interdicţia de a părăsi ţara.
Omar Hayssam are cancer generalizat, boală care nu poate fi tratată în sistem penitenciar. Omul de afaceri a fost luat de o Salvare chiar la ieşirea din detenţie, spunând că mulţumeşte autorităţilor române care i-au oferit şansa să-şi trăiască ultimele clipe acasă, alături de cei şapte copii ai săi. Omar Hayssam a fost aşteptat de soţie, Cristina, precum şi de alte rude, care nu au dorit să comenteze însă decizia de punere în libertate a sirianului. Întrebat de jurnalişti ce le transmite celor trei ziarişti a căror răpire se presupune că ar fi orchestrat-o în Irak, Hayssam a preferat să spună doar că aceştia ar trebui să stea cu inima împăcată în privinţa lui şi că viitorul va scoate adevărul la iveală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite