Olteanu o acuză pe Udrea că vrea să se îmbogăţească din speculaţii bursiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

sfârşit de săptămână, mai multe dezvăluiri cu privire la jocurile de interese care se ascund în spatele Fondului Proprietatea. El a spus că se încearcă scăderea bruscă a valorii

sfârşit de săptămână, mai multe dezvăluiri cu privire la jocurile de interese care se ascund în spatele Fondului Proprietatea. El a spus că se încearcă scăderea bruscă a valorii acţiunilor fondului, pentru ca, apoi, speculanţii la bursă să se îmbogăţească peste noapte. "Presiunile care se fac acum lovesc tocmai în cei pe care statul vrea să-i despăgubească de 60 de ani. Estimăm la 4-5 miliarde de euro valoarea acestui fond", a precizat Bogdan Olteanu. În continuare, el a vorbit despre grupurile interesate de fond. "Acele persoane vor să scadă valoarea fondului şi apoi să cumpere acţiunile la preţ mic. Va fi o licitaţie internaţională pentru administrarea Fondului Proprietatea şi probabil că o firmă puternică va administra acest fond". Reacţia liberalului Olteanu vine la puţin timp după ce fostul consilier prezidenţial Elena Udrea, actualmente membru PD, a lansat pe un post de televiziune un atac virulent la adresa Fondului Proprietatea. Udrea i-a acuzat pe liberali că, în ciuda promisiunilor din campanie, continuă afacerile cu bani publici, după modelul PSD.
"Ce ne spune nouă povestea cu Fondul Proprietatea? Ne spune că actuala guvernare, o parte a actualei guvernări, PNL şi PC au împrumutat foarte bine metoda pesedistă, în primul rând în interes propriu", a acuzat Elena Udrea în urmă cu două săptămâni. Udrea a devenit ţinta atacului pornit din tabăra liberală şi datorită faptului că este cunoscută ca o persoană care are obiceiul de a jongla pe piaţa bursieră.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite