Băsescu: Oltchim îşi va relua în noiembrie activitatea la întreaga capacitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băsescu: Oltchim îşi va relua în noiembrie activitatea la întreaga capacitate
Băsescu: Oltchim îşi va relua în noiembrie activitatea la întreaga capacitate

Preşedintele Romniei, Traian Băsescu, a declarat sâmbătă că această companie este pe drumul cel bun şi că din luna noiembrie "va începe producţia din plin". Şeful statului a fost în vizită la Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Mai citiţi şi:
Oltchim vrea un credit de 70 de milioane de euro pentru preluarea petrochimiei de la Arpechim
Guvernul a aprobat conversia în acţiuni a datoriilor Oltchim către AVAS
Râmnicu Vâlcea:Statul ajută combinatul Oltchim să preia petrochimia de la Arpechim

Traian Băsescu a spus că scopul vizitei sale la combinat de produse chimice din Rm. Vâlcea a fost acela de a verifica dacă există diferenţe între demersurile Guvernului,  în ce priveşte salvarea companiei, şi realitate, transmite NewsIn.

"Se pare că suntem pe un drum bun (...) Cu preluarea Arpechim  de către  Oltchim   suntem la stadiul la care trebuie  angajat creditul de 62 de milioane de euro de la bănci.  Mai e  faza cealaltă, care este deja transmisă la Bruxelles, de transformare a datoriilor către AVAS în acţiuni. Şi aici, de asemenea, lucrurile merg  pe drumul cel bun",  a spus preşedintele.

El le-a spus muncitorilor că, în mod cert, Oltchim Rm. Vâlcea va funcţiona: "Plec cu impresia că există speranţă la oameni,  că acest combinat va supravieţui crizei  şi dificultăţilor şi  le pun că speranţa le este îndreptăţită".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite