Şi Olivia Steer a fost furată în România. De o colegă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a învăţat lecţia succesului în propria carieră, Olivia Steer ne dă exemplul celor pentru care afacerile înseamnă bani şi hobby-uri costisitoare. "Eeste mare lucru, acum

După ce a învăţat lecţia succesului în propria carieră, Olivia Steer ne dă exemplul celor pentru care afacerile înseamnă bani şi hobby-uri costisitoare.

"Eeste mare lucru, acum ştiu la ce să mă aştept. Lucrez în continuare fără să simt nevoia să îmi menajez forţele ", face referire Olivia Steer, realizatoarea Business Magazin, la cel mai recent eveniment din viaţa ei, sarcina.

Ea prezintă, ea realizează, ea face teren şi tot ea îşi montează emisiunea. În tot acest puzzle profesional lipseşte un singur lucru: să fie ea însăşi subiect-invitat în propria emisiune. "Adevărul e că n-aş fi invitatul ideal. Aş pica preselecţia pentru oricare dintre temele din partea a treia (pe ce se duc banii câştigaţi din afaceri - n.r.). "Pentru mine contează mai mult ca un lucru să fie practic, decât exclusiv.

Mi se întâmplă des să las maşina pe dreapta şi să iau metroul, chiar dacă nu e varianta cea mai elegantă. Prefer o pereche de blugi şi un tricou larg, oricărui out-fit de firmă. Aleg un weekend la ţară, cu familia, unei ieşiri mondene. Sunt de zece ori mai happy cu ce gătesc acasă, decât cu orice meniu la cel mai fiţos restaurant".

Din asta se deduce clar că Olivia a rămas jurnalistul de teren, nu vedeta care nu-şi dezlipeşte fundul de scaunul de piele al limuzinei. Dar, observă ea, "detaşarea de zona trendy mă face obiectivă când vine vorba de alegerile celorlalţi".

De la mobila pictată, până la împachetări cu ciocolată, tot ce înseamnă business este adus în lumina reflectoarelor. Câte documentare este în spatele unui subiect, numai Olivia ştie (dar ne împărtăşeşte acum).

"Subiectul ales trebuie să fie credibil, curat, fără cazier în presa de scandal, un exemplu pentru ceilalţi. Foarte mulţi au picat de pe listă, din cauza manierei dubioase prin care şi-au clădit averile". Unele ponturi le află de la prieteni, cunoştinţe. "De aici, până la a pune mâna pe telefon, a vorbi direct cu patronul, a afla amănunte şi a filma... e chestiune de câteva ore". Nu întâmplător am întrebat-o dacă şi ea a fost furată în România: cel care a iniţiat campania cu furatul, în Apropo tv, este chiar soţul ei, Andi Moisescu:

"I-am cerut să se uite în buzunare"

"Da, am fost şi eu furată în România. Cea mai dureroasă experienţă a fost să fiu furată de o colegă, pe care o credeam prietenă. Eram în redacţia de ştiri a ziarului local unde lucram în "96, când mi-a dispărut din senin o brichetă Zippo primită cadou.

Am căutat-o, colegii s-au apucat să se uite şi ei pe sub agende, hârtii, pe jos... Doar fata asta părea ruptă de filmul căutarii. Intuiţia mi-a spus că e ea. După ce am pus-o să caute, i-am cerut să se uite şi în buzunare. S-a şifonat. N-a vrut.

Dar faza atrăsese atenţia colegilor. Aşa că s-a târât până la cuier, a băgat mâna în buzunarul paltonului şi a scos bricheta cu un aer vinovat".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite