Olandezul Tiesto mixează la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai apreciaţi DJ din lume susţine sâmbătă seară un concert la Sala Polivalentă, începând cu ora 22.00. Show-ul de lumini şi muzică este dedicat celor care au decis să

Unul dintre cei mai apreciaţi DJ din lume susţine sâmbătă seară un concert la Sala Polivalentă, începând cu ora 22.00. Show-ul de lumini şi muzică este dedicat celor care au decis să petreacă Ziua României pe acorduri trance.

Tiesto a fost primul DJ care a dat un concert solo în faţa a peste 25.000 de spectatori, în anul 2003, eveniment care s-a bucurat de succes. O altă premieră a fost atunci când Tiesto a fost primul DJ care a cântat în ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Atena, în anul 2004. În timpul show-ului său din Grecia, atleţii olandezi au început să danseze în faţa pupitrului său până la intervenţia forţelor de ordine, semn că muzica pe care o mixează este chiar molipsitoare.

În anul 2005, artistul olandez a cucerit şi continentul american, când a concertat la Los Angeles în faţa a mii de spectatori. Anul trecut, DJ-ul a fost numit ambasadorul oficial al fundaţiei Dance4Life, o organizaţie care luptă pentru combaterea virusului HIV. În acest scop caritabil, Tiesto a înregistrat piesa "Dance4Life".
Cei care nu au bilet la show-ul de sâmbătă seară pot achiziţiona unul chiar de la Sala Polivalentă, la preţul de 70 de lei. Evenimentul este organizat de The Mission.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite