Ofiţerul Cioacă, cercetat în libertate pentru că şi-ar fi ucis soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Departamentului Ordine Publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie din Braşov, ofiţerul Cristian Cioacă, a fost reţinut pentru omor calificat de procurorii Parchetului General. Întrucât nu

Şeful Departamentului Ordine Publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie din Braşov, ofiţerul Cristian Cioacă, a fost reţinut pentru omor calificat de procurorii Parchetului General. Întrucât nu s-a solicitat arestarea ofiţerului, el va fi judecat în libertate. Anchetatorii au indicii că Cioacă şi-ar fi ucis soţia în noaptea de 29/30 august a.c., după care a transportat-o cu autoturismul personal pe traseul Braşov - Piteşti şi a abandonat cadavrul într-o zonă încă neidentificată.

Poliţiştii au stabilit că în noaptea în care a dispărut Elodia Marilena Ginescu, 38 de ani, avocată în cadrul Baroului Braşov, respectiv 29 spre 30 august, soţul acesteia era de serviciu, însă a făcut schimb cu un coleg. Deşi Elodia Marilena Ginescu a dispărut de acasă în noaptea de 29/30 august, soţul său a anunţat poliţia abia de 5 septembrie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite