Ofertele de Paşti şi 1 Mai, luate cu asalt de băimăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţiile de turism pun la dispoziţia turiştilor oferte diversificate. Cele mai avantajoase oferte de Paşti şi 1 Mai sunt weekend-urile la Praga - Viena - Budapesta, cu trei nopţi cazare, două la Praga şi una la Viena.

Preţul de 165 de euro de persoană include mic dejun şi plecare cu autocarul din Baia Mare. Ofertele sunt la preţuri foarte abordabile şi sunt destinate shoppingului şi programelor culturale. Tot cu plecare cu autocarul, băimărenii mai pot alege ca destinaţie litoralul grecesc, iar cu plecare de la Cluj, cu avionul, agenţiile oferă vacanţe în Tunisia, Egipt şi Grecia.
Turiştii se pot bucura de cazare la studiouri sau hoteluri de 3-4 stele, pe o durată de şapte zile, dar ofertele nu asigură masa. Turiştii care vor să se bucure de perioada sărbătorilor pascale în stil tradiţional specific maramureşean pot alege ca destinaţie Borşa sau Botiza.

La mare căutare sunt croazierele

Pentru patru nopţi, mic dejun şi cina de Paşti inclusă, cei interesaţi plătesc 355 de lei persoană, cu cazare în hoteluri sau pensiuni. Ofertele de Paşti spre Mediterana de Est sau Vest sunt la preţuri decente. Îmbarcările pe vasele de trei, patru sau chiar cinci stele se fac din oraşe ca Genova, Marsilia, Atena şi Istanbul. Pentru o durată de şapte nopţi cu toate mesele incluse, turiştii se pot bucura de piscină, piese de teatru, patinoar sau discotecă.
Preţurile acestor croaziere încep de la 249 de euro şi cresc în funcţie de perioada de vacanţă şi confortul pe care-l doreşte clientul. „Băimărenii se înghesuie la ofertele de 1 Mai. Avem mai multe solicitări pentru această perioadă decât pentru vacanţa de Paşti”, spune directorul unei agenţii de turism, Agrian Botiş.

Agrian Botiş, director de agenţie de turism:
„Avem mai multe solicitări pentru 1 Mai decât pentru vacanţa de Paşti”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite