Oana Zăvoranu, sejur de 10.000 de euro în Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul lunii, Oana Zăvoranu şi soţul ei, Pepe, au petrecut câteva zile de relaxare totală în Dubai. Destinaţia este una preferată de cuplu, care a ales şi la această a doua vizită

La începutul lunii, Oana Zăvoranu şi soţul ei, Pepe, au petrecut câteva zile de relaxare totală în Dubai. Destinaţia este una preferată de cuplu, care a ales şi la această a doua vizită să locuiască la hotelul de şapte stele "Burj Al Arab". Cei doi au stat într-un apartament de lux, pentru care au plătit în jur de 2.000 de euro pe noapte.

"Este un lux de neimaginat, iar oamenii de acolo sunt foarte atenţi cu turiştii. Costă foarte mult, iar apartamentul ales de noi a fost unul obişnuit. Preţul cazării poate ajunge chiar la 20.000 de euro pe noapte. Dar merită. Mai ales când vezi priveliştea pe care ţi-o oferă hotelul", mărturi-seşte Oana. Aflaţi pentru a doua oară în Dubai, Oana şi Pepe s-au bucurat din plin de locurile preferate, dar au şi vizitat noi obiective.

Cât priveşte curiozităţile culinare, cei doi şi le-au satisfăcut degustând fructe de mare preparate în zeci de feluri. Se pare că toată distracţia i-a costat pe cei doi în jur de 10.000 de euro. "Nu a fost luna noastră de miere. De fapt noi nu avem nevoie de aşa ceva. Ne iubim oriunde şi oricând", povesteşte Oana.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite