Oana Zăvoranu, pe post de momeală erotică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase tineri clujeni, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, au fost arestaţi la sfârşitul săptămânii trecute de judecătorii Tribunalului Cluj, pentru că au păgubit 70 de străini

Şase tineri clujeni, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, au fost arestaţi la sfârşitul săptămânii trecute de judecătorii Tribunalului Cluj, pentru că au păgubit 70 de străini cu peste 130.000 de dolari, prin intermediul unor site-uri matrimoniale.

Sebastian Copaţiu, Mihai Filip, Răzvan-Radu Neag, Adrian Gramatovici şi surorile Mihaela şi Viorica Onofrei şi-au creat pe trei site-uri matrimoniale din SUA şi Canada conturi false, ademenindu-i pe străini cu mesaje erotice.

Tinerii au postat imagini fierbinţi cu vedete autohtone, printre care Oana Zăvoranu (foto), pentru a-i atrage pe bărbaţi, care vorbeau apoi cu cele două surori, în timp ce băieţii purtau conversaţii cu homosexualii.

După o perioadă de discuţii online, tinerii le cereau bărbaţilor între 100 şi 4.000 de euro, pe motiv că îi vor folosi pentru taxe de viză, paşaport sau bilete de avion, în vederea întâlnirii cu ei pentru "a se cunoaşte mai bine".

Cu ei, tinerii şi-au achiziţionat aparatură electrocasnică şi bijuterii, iar unii şi-au renovat locuinţele. Este şi cazul lui Radu Neag, ce locuieşte vizavi de stadionul CFR Cluj, pe strada Migdalului. Vecinii spun că în apartamentul tânărului se adunau mulţi prieteni de-ai lui, mai ales noaptea.

Alături de cei şase, alte cinci persoane sunt cercetate în libertate, în acelaşi caz, pentru fals informatic şi înşelăciune.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite