Oana Roman a invitat-o pe mama ei să vorbească despre "Essentze"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Essentze", emisiunea de beauty a postului B1TV, o are din acest sezon ca prezentatoare pe Oana Roman (foto). În fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, mezina familiei va fi gazda unei producţii

"Essentze", emisiunea de beauty a postului B1TV, o are din acest sezon ca prezentatoare pe Oana Roman (foto). În fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, mezina familiei va fi gazda unei producţii care a devenit în timp foarte aşteptată de reprezentantele sexului frumos şi nu numai, care îşi doresc sfaturi legate de felul în care trebuie să se îngrijească o femeie modernă.

La ediţia de astăzi a emisiunii, invitate de onoare ale prezentatoarei sunt mama ei, Mioara Roman, şi fosta ei colegă de liceu, Ana Maria Prodan. Fiecare dintre ele va încerca pe spaţiul care îi este alocat să vină cu sfaturi pentru românce.

Mioara Roman, care a depăşit recent una dintre etapele dificile ale vieţii sale personale, va vorbi despre ce înseamnă bune maniere, despre cum să se întreţină o femeie la orice vârstă, despre moda pentru femeile de toate vârstele. "Essentze" va fi şi de acum înainte o emisiune de beauty şi lifestyle în care spune Oana Roman, "vorbim cu inteligenţa despre esenţa frumuseţii".

"Pentru mine e un vis împlinit că prezint o emisiune şi cred că mi se potriveşte. În fiecare sâmbătă va fi invitată o vedetă care va vorbi despre tot ceea ce e legat de beauty şi despre cum să ne facem viaţa mai frumoasă, trăind sănătos", promite Oana.

Vor fi reportaje de la lansări de produse pentru îngrijire, de la prezentări de modă şi se vor arăta cele mai noi tehnici şi tratamente de înfrumuseţare.Odată cu statutul de vedetă a emisiunii, Oana Roman a început o colaborare cu "Miko beauty center": " Voi face la ei tratamente şi masaje pentru slăbire şi ei se vor ocupa de imaginea mea".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite