Oana Roman şi Cornel Păsat, mereu împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotărât lucru, Oana Roman a intrat într-o nouă etapă de viaţă, în care, mai presus de orice, contează imaginea şi starea ei sufletească. Prin urmare, după ce a slăbit mai multe kilograme,

Hotărât lucru, Oana Roman a intrat într-o nouă etapă de viaţă, în care, mai presus de orice, contează imaginea şi starea ei sufletească.
Prin urmare, după ce a slăbit mai multe kilograme, fiica cea mică a lui Petre Roman este preocupată în continuare de orice apariţie nouă pe piaţa cosmeticelor de bună calitate. Recent, ea a fost vedeta prezentării unor produse intrate la categoria cosmetice ştiinţifice, Atache, care îşi au punctul de lansare în Spania, în anul 1932.
Între două conversaţii cu fostul iubit, Cornel Păsat, prezent şi el la eveniment, că, deh, meseria lui de dansator o cere!, Oana a încercat produsele Atache prezentate în patru game. Una peste alta, întrebarea celor prezenţi a fost alta decât cea legată de cosmetică: oare se va împăca Oana cu fostul iubit care e mereu în preajma ei în ultima vreme?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite