Oana Andoni îşi doreşte doi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Andoni este privită drept una dintre cele mai frumoase vedete autohtone. Cu toate acestea, ea nu excelează la capitolul apariţii prin reviste mondene şi se remarcă mai ales prin opţiunea

Oana Andoni este privită drept una dintre cele mai frumoase vedete autohtone. Cu toate acestea, ea nu excelează la capitolul apariţii prin reviste mondene şi se remarcă mai ales prin opţiunea ei de a-şi trăi celebritatea cu modestie şi discreţie. S-a măritat recent, a fost în luna de miere, acum este din nou, în fiecare weekend, la pupitrul ştirilor PRO TV.

- Ai fost una dintre marile surprize ale anului trecut ca vedeta care a ales să aibă o nuntă extrem de discretă, departe de ţară. De ce?
- Totul s-a desfăşurat foarte repede, fără un scenariu gândit în prealabil. După cererea în căsătorie din vară, nu am stabilit o dată anume. În septembrie, Cătălin a vrut să-mi facă o surpriză şi mi-a propus să ne căsătorim la Viena peste două săptămâni. Totul a venit firesc. Am pus la punct toate detaliile, ne-am sunat părinţii şi le-am dat vestea cea mare. Nu le-am oferit prea mult timp de gândire, ci doar câteva zile, să se pregătească. Nu ne-am dorit o nuntă tradiţională, am vrut să fie ceva special pentru noi. Am avut o nuntă aşa cum am visat: cu părinţii alături, într-un oraş superb, iar noi am fost cei mai fericiţi oameni din lume.

- Eşti una dintre cele mai frumoase şi râvnite vedete de la noi. Cum a reuşit să te cucerească soţul tău?
- Mi-am dorit să am alături un om bun, cu sufletul deschis, responsabil, şi l-am găsit. Ne completăm foarte bine, avem aceleaşi dorinţe, visuri, aşteptări, pasiuni. Vedem la fel viitorul. Am simţit din prima clipă că el este cel potrivit.

- Ce înseamnă pentru tine viaţa de familie acum, după luna de miere?
- O viaţă echilibrată, împlinită. E un pas spre maturizare pe care-l facem împreună. Viaţa noastră nu s-a schimbat după căsătorie, şi asta mă bucură. Între noi, totul este la fel ca înainte, doar că acum ne gândim că în viitor, cândva, familia noastră se va mări.

- Înţeleg că îţi doreşti foarte mult copii…
- Da, mult, vreau să am doi...

- Cum îi tratai pe admiratorii tăi, deloc puţini la număr, înainte de căsătorie când primeai flori la redacţie şi alte mesaje de dragoste?
- Nu consider că am avut şi mai am admiratori foarte mulţi. Nu mă preocupă acest lucru. Cred că sunt persoane care mă simpatizează şi cărora le mulţumesc pentru gândurile frumoase.

- Care este cea mai frumoasă amintire de la nunta ta?
- Pentru noi, cel mai emoţionant moment a fost slujba din biserică, atunci când ne-am jurat credinţă în faţa lui Dumnezeu. În rest, totul a fost frumos, întreaga mea nuntă e o amintire frumoasă. Ca să nu mai spun cât de fericită am fost în fiecare clipă din luna de miere…

- Ce faci în timpul liber?
- Îmi place să citesc, să mă plimb, să-mi bucur ochii şi sufletul cu fiecare colţ de natură. Weekendul meu nu înseamnă, ca la toată lumea, sâmbăta şi duminica, ci cuprinde alte două zile din săptămână. Când am timp, mergem pe Valea Prahovei. Astfel avem parte de aer curat şi un peisaj frumos, la numai două ore de Bucureştiul agitat.

- Care e cel mai mare dezavantaj legat de munca în televi-ziune?
- Întotdeauna există mai multe avantaje decât dezavantaje atunci când lucrezi în televiziune. Uneori se intră prea mult în intimitatea ta, dar este un risc pe care ţi-l
asumi într-o astfel de carieră.

- Ce ţi-ai mai dori în plan profesional de acum înainte?
- Îmi doresc să acumulez cât mai mult pe acest plan şi, dacă ar fi să mai fac şi altceva, mi-ar plăcea foarte mult să fac reportaje de călătorie.

- Te-a afectat până acum faptul că eşti vedetă, că atunci când ieşi din casă eşti cunoscută şi, implicit, studiată?
- Nu sunt vedetă, ci poate mă bucur de o anumită simpatie din partea oamenilor. Mă consider o persoană normală, iar în relaţia mea cu ceilalţi nu au intervenit schimbări de atitudine. Am aceleaşi principii pe care le aveam şi înainte de a deveni persoană publică, iar comportamentul meu nu s-a schimbat în niciun fel. Prietenii mei vechi vă pot confirma acest lucru…

- Care este cea mai mare provocare profesională de până acum?
- Când lucrezi într-o redacţie de ştiri, provocarea face parte din firescul zilei. Trebuie să fii tot timpul în priză, informat, să ţii pasul cu ultimele evenimente, să ai putere de selecţie, să le evaluezi corect. Ritmul alert nu te oboseşte, ci, dimpotrivă, te face să-ţi găseşti resurse, pentru a putea oferi telespectatorilor cele mai bune ştiri. Dimineaţa citesc ziarele, mă uit pe agenţiile de presă şi încerc să fac un rezumat al ştirilor importante din ziua respectivă, aşa încât atunci când ajung la muncă am deja structurat filmul evenimentelor. Pe la prânz sunt la redacţie, verific sumarul şi discutăm pe marginea subiectelor, apoi mă pregătesc pentru direct. După ştiri (20,30) ies, uneori, în oraş împreună cu soţul meu şi câţiva prieteni.

- Te afectează faptul că nu poţi participa direct la partea de editare a ştirilor pe care le prezinţi?
- Vin de la Iaşi şi, după cum se ştie, staţiile locale sunt o şcoală foarte bună. Înveţi să fii reporter, editor, prezentator, treci prin toate etapele. Acolo am înţeles că lucrurile trebuie făcute temeinic. Colaborez foarte bine cu editorii şi ne sfătuim. Îmi spun părerea şi uneori intervin în text, aşa cum cred de cuviinţă pentru ca ştirile prezentate de mine să fie potrivite stilului meu. E o binecuvântare de la Dumnezeu să mergi cu drag la muncă, iar eu mă pot lăuda cu asta…

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite