O româncă şi fiul său, morţi în cadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liliana Arsene (34 de ani) din Modelu, judeţul Călăraşi, şi-a găsit sfârşitul alături de Filip (3 ani), mezinul familiei, în Marea Britanie, unde plecase să muncească în urmă cu doar o lună şi jumătate.

Cei doi făceau baie joi, 13 ianuarie, când aeroterma cu care se încălzeau a căzut în cadă. Sursa de încălzire era pe un scaun, pe care copilul l-a atins, din greşeală, în timp ce se juca în apă. Aeroterma a căzut direct în cadă peste cei doi, electrocutându-i. Văzând că nu mai ies din baie, Marco (7 ani) a început să-şi strige mama, iar când a văzut că aceasta nu răspunde a vrut să intre în baie. Uşa era închisă, iar soţul femeii, Vasile, a spart uşa şi i-a găsit deja morţi. „Femeia şi copilul au suferit un stop cardiac, în urma unei electrocutări aparente", a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard pentru presa britanică.

Cu doar o oră înaintea nenorocirii, Liliana a vorbit la telefon cu mama sa. „Era liniştită, cum o ştiam de când era copil. Mi-a spus că au mâncat şi că se pregăteşte să facă baie. M-a anunţat că mi-a trimis 50 de euro ca să mai cumpăr nişte lemne. Ultimele ei cuvinte au fost că doar cu atâţia bani mă poate ajuta", a povestit Alexandra Anghel (70 de ani).
Familia Arsene, care are patru copii, a muncit şapte ani şi în Italia, iar la sfârşitul anului trecut plecase la Londra. Liliana şi Vasile au muncit legal şi au câştigat cât să se întreţină, reuşind să-şi cumpere o căsuţă la Modelu. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite