Nuntă la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadrele Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin împreună cu preotul închisorii au contribuit cu cele trebuincioase pentru ca doi deţinuţi să se poată căsători religios, ieri, în incinta

Cadrele Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin împreună cu preotul închisorii au contribuit cu cele trebuincioase pentru ca doi deţinuţi să se poată căsători religios, ieri, în incinta puşcăriei.

Educatorul social Gabriela Bărbuceanu a cumpărat rochia de mireasă, preotul Paul Pilănăiu a adus lumânările şi verighetele, iar purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Alina Săvescu, a cumpărat coroniţa pentru mireasă. Deţinuţii şi-au pus, ieri, pirostriile după gratii sunt Ion Popa, de 36 de ani, din comuna Bălăciţa, condamnat la şapte ani pentru tâlhărie, şi Angelica Filip, de 46 de ani, din comuna Bâcleş, condamnată la 17 ani pentru omor calificat. Naşi de cununie au fost alţi doi deţinuţi, Dana şi Nicu Săcărin, care se căsătoriseră şi ei cu ceva timp în urmă. "Am simţit că se înfiripă o idilă între Ion şi Angelica.

Acum, au ajuns şi în faţa sfântului altar. I-am ajutat şi noi cu ce am putut pentru acest eveniment frumos din viaţa lor!", ne-a declarat preotul închisorii, Paul Pilănoiu. Mirii nu au avut parte de clipe de intimitate, deoarece Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin nu are încă amenajată camera matrimonială în care deţinuţii proaspăt căsătoriţi să petreacă noaptea nunţii.

Cu toate astea, Ion i-a furat Angelicăi un sărut la ieşirea din capelă. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Severin, Alina Săvescu, ne-a spus că în unitate se efectuează lucrări de renovare şi că aceastăă intimă va fi dată în folosinţă curând. (Iulian Gogonea) camer

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite