Noul şef al drumurilor a lucrat şi la Bechtel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al Companiei Naţionale Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Mihai Grecu, a fost demis. Decizia a aparţinut ministrului transporturilor, Ludovic Orban, care

Directorul general al Companiei Naţionale Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Mihai Grecu, a fost demis. Decizia a aparţinut ministrului transporturilor, Ludovic Orban, care a precizat că "picătura care a umplut paharul" a fost o deplasare a 25 de directori din cadrul companiei la Amsterdam, ce a fost sponsorizată de o societate comercială care derulează contracte cu instituţia.

Deplasarea a avut loc în perioada 1-4 aprilie, fiind sponsorizată de firma privată "Plastidrum". Ministrul Orban i-a mai reproşat lui Mihai Grecu deficienţe de comunicare, atât în plan intern, cât şi în raport cu alte instituţii. Leonard Orban a adăugat că avea de gând să-l destituie mai demult pe directorul general al CNADR, dar a aşteptat să treacă summitul NATO. În locul lui Mihai Grecu a fost numit adjunctul acestuia Dorin Debucean. Noul şef al drumurilor din România a fost angajat la Bechtel International ca inginer în perioada 2004-2005.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite