Nou-născut dat pradă câinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În comuna Stănişeşti Bacău, un nou-născut a murit în condiţii încă neelucidate, după ce a fost abandonat de părinţi chiar după naştere.Poliţiştii băcăuani anchetează o familie care

În comuna Stănişeşti Bacău, un nou-născut a murit în condiţii încă neelucidate, după ce a fost abandonat de părinţi chiar după naştere.
Poliţiştii băcăuani anchetează o familie care este bănuită că şi-a aruncat la câini copilul abia născut. Se pare că tinerii, din comuna Stănişeşti, s-au speriat de ideea de a avea un copil şi l-au abandonat. Nu se ştie încă dacă l-au îngropat sau l-au aruncat, pur şi simplu, într-un loc părăsit, lăsându-l pradă câinilor înfometaţi. Mama copilului s-a simţit rău după naştere, iar vecinii au anunţat medicul din comună şi Salvarea.
O ambulanţă a transportat-o la Maternitatea Bacău, unde a ajuns în stare gravă. Numai aşa s-a aflat despre sarcina ei şi despre faptul că nou-născutul a dispărut fără urmă. Oamenii legii nu ştiu dacă pruncul a fost născut la termen şi dacă era viabil, din cauză că mama şi-a ascuns sarcina.
Tot săptămâna aceasta, o femeie din comuna Bucium a murit, la scurt timp după ce a născut la domiciliu o fetiţă. După două zile de căutări, poliţiştii au găsit trupul nou - născutului devorat de câini. Animalele i-au mâncat mâinile şi picioarele, iar ce a mai rămas din el a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău. Din cauza stării precare a sănătăţii mamei, oamenii legii nu au reuşit să discute cu ea, iar de la tată nu au aflat până acum foarte multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat. Ambii părinţi sunt persoane cu handicap. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău şi poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a murit copilul şi a acuzaţiilor care vor fi aduse celor responsabili de decesul nou-născutului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite