Noaptea de Sânziene, în livada de la Muzeul Minovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, grădina Muzeului Minovici, de lângă Fântâna Mioriţa, se deschide publicului cu un eveniment intitulat "Noaptea de Sânziene în livada de la Minovici".

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, grădina Muzeului Minovici, de lângă Fântâna Mioriţa, se deschide publicului cu un eveniment intitulat "Noaptea de Sânziene în livada de la Minovici". Astfel, spun organizatorii, se vrea reintrarea cu eleganţă a muzeelor Minovici în circuitul cultural românesc.

"Vrem să readucem cele două muzee în atenţia publicului bucureştean, chiar dacă în momentul de faţă ele necesită ample lucrări de restaurare şi nu pot fi vizitate decât parţial", a declarat Georgiana Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Prietenii Muzeelor Minovici. Ea a adăugat că doreşte să readucă în mod special publicul tânăr către cultură, implicându-l în proiecte civice. Odată sosiţi, oaspeţii vor fi întâmpinaţi de Sânzienele-gazdă, îmbrăcate în rochii create de studenţii Facultăţii de Arte Plastice, secţia design vestimentar, clasa Ioana Avram, împreună cu Daniela Anton-Davo.

La eveniment sunt invitate toate doamnele şi domnişoarele cu numele de Sânziana. Vizitatorii vor putea răsfoi cărţi despre Sânziene şi despre familia Minovici, vor admira lucrări de pictură, de artă ambientală şi de design de lumină sau vor asista la spectacole de muzică şi dans.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite