Niels Schnecker: Dacă ar veni la mine un tânăr antreprenor român i-aş spune: Pleacă din România! Du-te în Africa, e plină de oportunităţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niels Schnecker este un personaj. Are patru cetăţenii şi cam tot atâtea rezidenţe, vorbeşte nouă limbi străine-plus economia, a fost avocat, dar şi  pilot pe F 16, iar acum este consultant şi are în România o firmă de drept internaţional, management strategic şi inginerie financiară.

Îl ştim cu toţii de la televizor, unde apare mereu ca invitat, sau moderator. Ca cetăţean american, e membru al Partidului Republican. Ca cetăţean român, are păreri politice împărţite. Aşadar, cu Niels Schnecker despre cum se va rezolva criza datoriilor în America, despre viitorul euro şi despre mediul de afaceri din România. Veţi afla de ce ne îmbolnăvim cu toţii când strănută America, de ce seamănă Grecia cu un violonist care îţi cere bani ca să scapi de el, de ce nu seamănă Europa cu America şi de ce i-ar recomanda unui tânăr antreprenor român să plece tocmai în Africa.

Citeşte aici interviul integral cu Niels Schnecker

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite