Nicu Alifantis, colindătorul cu chitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucurie mare de sărbători. Artiştii aleargă dintr-un colţ într-altul al ţării pentru a susţine cât mai multe concerte în cea mai profitabilă perioadă a anului. Dar şi simţurile noastre

Bucurie mare de sărbători. Artiştii aleargă dintr-un colţ într-altul al ţării pentru a susţine cât mai multe concerte în cea mai profitabilă perioadă a anului. Dar şi simţurile noastre sunt "gâdilate" cu cele mai alese colinde de iarnă.

Eternul trubadur Nicu Alifantis ne va încânta sămbătă seară, în club Phoenix din Constanţa, la ora 21.00, cu al său special "Decembre" şi ne va purta, în stilul jucăuş, până în "Piaţa Romană nr. 9". Un bilet costă 30 lei. Artistul va lăsa în urmă marea şi va porni spre Bucureşti.

Duminică, în jurul orei 17.00, va ajunge în parcul Kiseleff, la Festivalul ciocolatei calde. Intrarea este liberă. Dacă nu v-aţi săturat de colinde culese din toate colţurile ţării, mai daţi o fugă în parc, duminică, tot în jurul orei 17.00, la "Castelul de Ciocolată", unde va poposi şi Ducu Bertzi, însoţit de chitara sa.


Şi dacă tot v-am îmbiat cu muzică deosebită, de ce nu aţi rămâne să vă delectaţi cu întreceri cavalereşti, scenete de teatru şi cu frumoase poveşti de iarnă?

Până pe 6 ianuarie, cei mici sunt aşteptaţi la un castel din lemn, în formă de iglu, ce are înăuntru o fântână de ciocolată în care îşi vor putea înmuia frigăruile din fructe primite la intrare, zilnic, între orele 10.00 şi 14.00. Mircea Vintilă ne va colinda pe 29 decembrie, iar pe 30, din nou Ducu Bertzi.

N-ar trebui să rataţi, sâmbătă, între orele 10.00 şi 14.00, un moment artistic oferit de coruri de copii şi de personajele Itsy şi Bitsy. Duminică, la ora 12.00, se vor spune poveşti de Crăciun în aşteptarea Moşului.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite