Nicoleta nu renunţă la telenovele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta va juca într-o nouă producţie marca Acasă Nicoleta Luciu a avut câteva probleme de sănătate în ultima vreme, dar a reuşit să treacă bine peste toate. Alături i-a fost

Vedeta va juca într-o nouă producţie marca Acasă

Nicoleta Luciu a avut câteva probleme de sănătate în ultima vreme, dar a reuşit să treacă bine peste toate. Alături i-a fost prietenul, Zsolt. Cei doi se află în prezent într-o vacanţă, în Croaţia. La toamnă, vedeta se apucă din nou de jucat în telenovele.

Nicoleta recunoaşte că a trecut prin clipe grele în ultima vreme. "Nu am fost internată în spital, dar am avut probleme de sănătate. Care, din fericire, au trecut, iar acum sunt cu Zsolt într-o vacanţă în Croaţia. Ne relaxăm, mai încercăm să ajungem şi în diferite oraşe din Europa, ne încărcăm bateriile şi cu siguranţă mă voi întoarce liniştită şi odihnită, gata de noi proiecte."

E împlinită profesional

Aşadar, Nicoletei nu-i e frică de muncă: "Am muncit foarte mult în ultimul an, dar nu munca mi-a afectat sănătatea. Îmi place foarte mult ceea ce fac şi mă simt împlinită profesional. Tot ce s-a scris au fost speculaţii. Nu te îmbolnăveşti de muncă. Munca mea nu mă solicită atât de mult, încât să mă epuizeze sau să-mi afecteze sănătatea". Chiar dacă telenovela "Iubire ca în filme" în care interpretează unul dintre rolurile principale se află la final, Nicoleta nu abandonează actoria. "După ce mă întorc, voi începe pregătirile pentru următorul meu proiect. Abia aştept să încep repetiţiile şi să reintru în programul normal de muncă...", spune Nicoleta.

Se menţine cu <>

Multe femei se întreabă ce face Nicoleta Luciu pentru a se menţine într-o formă atât de bună. Ei bine - ne-a spus chiar ea - iubeşte: "În mod cert, cea mai bună cură de slăbire e iubirea". Cât despre cariera muzicală, nici ea nu va fi ignorată: "Am avut numeroase concerte în ultimele şase luni, am interacţionat cu publicul meu - ceea ce este extrem de important pentru un muzician - şi urmează să încep să lucrez la următorul meu proiect".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite