Nicoleta Luciu, terorizată de gelozia lui Maxer - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoleta Luciu, terorizată de gelozia lui Maxer - Revista presei mondene
Nicoleta Luciu, terorizată de gelozia lui Maxer - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre relaţia tensionată dintre Nicoleta Luciu şi fostul ei iubit, Dinu Maxer, despre zecile de operaţii estetice cu care Michael Jackson şi-a transformat radical chipul, despre vilele lui Ionel Ganea, "transferat" fără familie în Bucureşti, şi Adrian Iovan, recompensat cu bani în urma divorţului de Romaniţa, precum şi despre propunerile şefului din Ghencea, care vorbeşte de funie în casa spânzur



Nicoleta Luciu, terorizată de gelozia lui Maxer

. La patru ani de la despărţirea de Dinu Maxer, Nicoleta Luciu sparge tăcerea şi vorbeşte deschis despre relaţia cu fostul solist al trupei AXXA. Ea îşi povesteşte trecutul de Cenuşăreasă şi mulţumeşte Cerului pentru viaţa de cinci stele pe care o duce acum. "Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă", a declarat Nicoleta pentru Click!

Michael Jackson era "o sculptură vie"
. "Doamne! Este incredibil! Cred că au fost peste 50 de operaţii", ar fi exclamat cu stupefacţie unul dintre medicii care au efectuat ultima autopsie trupului neînsufleţit al lui Michael, care devenise practic o sculptură a chirurgiei plastice. Printre "retuşurile" pe care megastarul le-a cerut medicilor plasticieni se numără intervenţii la pomeţi, sprâncene sau bărbie. În plus, întreaga dantură era din porţelan, cântăreţul apelând la această variantă în urmă cu 20 de ani, iar pe gâtul acestuia au fost descoperite aproximativ 20 de cicatrici ale operaţiilor estetice, relatează Click!

Ionel Ganea, singur într-o casă de 700.000 de euro. Pentru prima dată, fostul internaţional Ionel Ganea (36 de ani) este nevoit să stea singur, departe de soţie şi de copii. Din vară, de când a acceptat postul de director sportiv al lui Dinamo, “Găniţă” s-a mutat la Bucureşti, la vila sa din Pipera, iar soţia şi cei doi copii au rămas la Timişoara. "Îmi este foarte dor de familie. De multe ori, stau la club până târziu, doar ca să nu fiu singur în casă. Am fost obişnuit să-i am aproape, iar acum îmi este greu. Ne-am gândit la copii, că le este mai bine acolo, în Banat. Vorbim des la telefon şi ne vedem cât de des putem. O dată la două săptămâni, plec eu la Timişoara sau vin ei aici", a mărturisit Ganea pentru Libertatea.

Adrian Iovan şi-a luat vilă din banii primiţi de la Romaniţa
. Adrian Iovan şi-a luat o vilă în Otopeni, o parte din banii cu care a plătit casa provenind de la fosta sa soţie, Romaniţa, ca urmare a înţelegerii pe care cei doi au avut-o în momentul în care au divorţat. La divorţ, Adrian si Romanita au semnat o tranzacţie prin care creatoarea de modă i-a cedat pilotului un autoturism Mercedes şi s-a obligat să-i cumpere sau să-i dea bani pentru un apartament de două sau trei camere, o parte din aceştia fiind folosiţi de Iovan pentru vila din Otopeni, scrie CanCan.

Becali îşi pune rudele în cap! După ce a anunţat că intră în cursa pentru Cotroceni împotriva voinţei mamei sale, Gigi Becali îi pregăteşte o surpriză şi vărului Giovani: vrea interzicerea cazinourilor. "Daţi-mi zece ani de mandat şi veţi vedea o Românie pe care o va iubi şi Dumnezeu. Nu veţi mai vedea cazinouri şi sexy-cluburi", a promis Becali. Măsura îl va afecta pe vărul său, Giovani Becali, cunoscut ca un mare pasionat de ruletă, îl ironizează Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite