Niciun weekend fără preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Băsescu a inaugurat o fântână la Alba Iulia Traian Băsescu a fost întâmpinat ieri cu trei salve de tun, în Cetatea din Alba Iulia. Soldaţii din Garda celor Trei

Traian Băsescu a inaugurat o fântână la Alba Iulia

Traian Băsescu a fost întâmpinat ieri cu trei salve de tun, în Cetatea din Alba Iulia.

Soldaţii din Garda celor Trei Fortificaţii, îmbrăcaţi în costume medievale, i-au dat onorul, apoi au tras câte o salvă, cu fiecare din cele trei tunuri amplasate în şanţurile vechii cetăţi de tip Vauban. Cu toate că a avut o atitudine distantă faţă de ziarişti, preşedintele a apreciat, în faţa jurnaliştilor, manifestările dedicate Zilelor Oraşului Alba Iulia.

Atât la hotelul unde a fost cazat, cât şi lasediul primăriei, Traian Băsescu s-a întâlnit cu mai mulţi nuntaşi şi s-a fotografiat cu mirii. Pe Platoul Romanilor, unde a inaugurat o fântână cibernetică, preşedintele Băsescu a făcut o baie de mulţime şi s-a oprit la standurile unde expuneau meşterii populari, de la care a primit o icoană şi un coş cu ouă pictate.

În scurta luare de cuvânt care a avut-o la microfonul instalat în faţa fântâ nii, Băsescu a mulţumit celor câteva mii de localnici prezenţi pentru "sprijinul acordat cu ocazia referendumului, şi vă asigur că n-o să-l uit. Asta înseamnă că niciodată no să fie de negociat interesele dumneavoastră". În jurul orei 21,30, preşedintele s-a retras în faţa televizorului pentru a urmări meciul de fotbal Slovenia - România, afirmând că naţionala noastră va câştiga, pronostic 1-0. Pe tot parcursul vizitei, preşedintele a fost însoţit de soţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite