Niciun băiat nu vrea să se facă moaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în 2005 erau trei curajoşi pe lista candidaţilor înscrişi pentru admiterea la Facultatea de Moaşe a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, la concursul

Dacă în 2005 erau trei curajoşi pe lista candidaţilor înscrişi pentru admiterea la Facultatea de Moaşe a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, la concursul de admitere de anul acesta, care a avut loc ieri, nici urmă de băieţi.
Lista aspirantelor la meseria de moaşă e plină de Mariane, Mădăline, Mariete şi Lavinii care, adunate, fac să fie 50 de candidate pe 40 de locuri bugetate şi 60 de locuri cu taxă, câte au fost scoase la concurs. Pentru celelalte şapte secţii ale Facultăţii de Moaşe şi Asistenţă Medicală - Balneofiziokinetoterapie şi recuperare, Radiologie şi imagistică, Laborator clinic, Asistenţă dentară, Tehnică dentară, Asistenţă de farmacie, Asistenţă medicală - se înfruntau, ieri, în cunoştinţe 342 de candidaţi pe 350 de locuri (buget şi taxă). Cea mai serioasă concurenţă s-a înregistrat la Facultatea de Medicină Dentară şi la cea de Farmacie (patru candidaţi pe loc), la Medicină Generală fiind trei candidaţi pe loc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite