„Nevestele disperate” vin la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul al treilea va fi difuzat începând din 8 ianuarie, în fiecare joi. Povestea filmului se derulează într-o suburbie americană, în care viaţa nevestelor înstărite, care locuiesc acolo, nu este întotdeauna aşa de fericită cum pare.

Eroinele din film, Gabrielle Solis (Eva Longoria Parker), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Susan Mayer (Teri Hatcher) şi Bree van de Kamp (Marcia Cross), continuă să aibă o viaţă palpi­tantă.

“Totul începe cu sinuciderea lui Mary Alice Young, în casa ei aparent perfectă, scenă petrecută în prima serie. Abia acum aceasta poate vedea tot ce se întâmplă în vieţile vecinelor şi prietenelor ei de pe Wisteria Lane şi astfel le oferă şi telespectatorilor şansa sa. Cu această ocazie se poate vedea ce se întâmplă de fapt «în spatele uşilor închise»”, conform prezentării de pe Cinemagia.ro.

Soţul lui Mary Alice

Young se comportă ciudat, vecinii au început să vorbească şi prietenele ei se întreabă de ce una dintre ele a ajuns să comită un asemenea act disperat. Iar acesta este doar începutul poveştii. În seria a treia apare şi Orson Hodge (Kyle MacLachlan), interpretul agentului Dale Cooper, eroul principal al serialului “Twin Peaks”, în rolul unui dentist misterios care devine soţul lui Bree van de Kamp (Marcia Cross).

Iubitul lui Susan Mayer, Mike Delfino (James Denton), este în comă de la sfârşitul sezonului al doilea, iar neconsolata Susan se îndrăgosteşte de altcineva. Lynette (Felicity Huffman) trebuie să se obişnuiască cu ideea că soţul ei are un copil din flori, iar Gabrielle (Eva Longoria) se adaptează la viaţa de după divorţ. “Neveste disperate” este o combinaţie inedită între comedie, thriller şi dramă, acţiunea pendulând mereu între extreme şi oferind astfel filmului ca întreg o energie deo­sebită.

Personaje noi

Serialul „Neveste disperate“ aminteşte de acea construcţie a mitului familiei perfecte americane, care îşi duce traiul perfect, într-o casă perfectă, situată într-o suburbie perfectă, cu vecini perfecţi şi un viitor luminos pe care familia, strâns unită, şi-l făureşte.

În sezonului al treilea al serialului veţi putea afla mai multe despre noua dragoste a lui Susan, căsnicia agitată a lui Bree cu Orson (Kyle MacLachlan), dar şi despre o nouă prezenţă periculoasă, care s-a mutat pe alee. În acest sezon, unele dintre cele mai acunse secrete vor ieşi la iveală.

Marc Cherry, creatorul serialului, a povestit că ideea din “Neveste disperate” i-a venit după o conversaţie cu mama sa, care i-a povestit că atunci când el şi fraţii săi erau mici a trebuit să-i crească singură, pentru că tatăl lor era plecat mai mereu în călătorii de afaceri, situaţie care o făcea să se simtă “disperată”. 

A primit trei “Globuluri de Aur”

Filmul a primit trei “Globuri de Aur”: pentru cel mai bun serial de televiziune, de două ori, în 2005 şi 2006, şi pentru cea mai bună actriţă într-un serial de comedie sau muzical - Teri Hatcher. “Neveste disperate” are şase premii “Emmy”: cea mai bună distribuţie, cea mai bună actriţă de serial de televiziune (Felicity Huffman, Marcia Cross, Teri Hatcher), cea mai bună regie a unui serial pilot (Charles McDougall), cel mai bun creator al unui serial pilot (Marc Cherry), cea mai bună muzică şi cele mai bune costume.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite