Nepotul lui Johnny Răducanu mixează la Gossip

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are un unchi celebru, a studiat pianul timp de 12 ani, iar acum a luat controlul la platane Dacă în serile precedente clubul de pe litoral a avut ca invitaţi Faste, Pagal, 2 Crazy Bastards -

Are un unchi celebru, a studiat pianul timp de 12 ani, iar acum a luat controlul la platane

Dacă în serile precedente clubul de pe litoral a avut ca invitaţi Faste, Pagal, 2 Crazy Bastards - Rosario Internullo & Adrian Eftimie şi Kool, capul de afiş de astăzi este ţinut de DJ Negru, alias Laurenţiu Stan.

Negru provine dintr-o familie cunoscută în lumea muzicală, el fiind nepotul lui Johnny Răducanu. Moştenind de la unchiul său pasiunea pentru muzica jazz, DJ-ul a studiat pianul la Liceul de Artă George Enescu. Debutul la platane l-a avut în urmă cu doi ani, la petrecerile after-hours din Clubul Gossip, unde s-a bucurat de succes.

2007 a fost un an semnificativ pentru Laurenţiu, având în vedere faptul că ascensiunea sa a fost rapidă şi a ajuns să mixeze cu artişti reprezentativi din muzica electronică internaţională (Loco Dice, Martin Buttrich, Margaret Dygas, Tadeo sau Serafin). Ca orice artist care se respectă, Negru pregăteşte pentru fanii săi primul album muzical din cariera sa, la care este susţinut de artişti-surpriză.

Seara de astăzi va fi deschisă de David K, urmat de Simon Baker. Britanicul Simon se află în branşa DJ-ilor de mai bine de 15 ani, dar a intrat la categoria profesioniştilor în anul 2001. Dacă este întrebat ce stil cântă, Baker ar spune că oscilează între tech house, deep electronic blippyness şi electrodisco.

Cu atâtea evenimente house, cluburile de pe litoralul românesc concurează între ele oferind seri incendiare cu nume mai mult sau mai puţin cunoscute din sfera muzicii electronice. Avem de-a face cu o explozie fără precedent în ceea ce priveşte sfera clubbingului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite