Nepoata Noricăi Nicolai, audiată la Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca Haneş, nepoata Noricăi Nicolai, a fost audiată, ieri, aproximativ două ore la Parchetul General, în cadrul verificărilor pe care anchetatorii le fac în urma incidentului din Senat, de la

Anca Haneş, nepoata Noricăi Nicolai, a fost audiată, ieri, aproximativ două ore la Parchetul General, în cadrul verificărilor pe care anchetatorii le fac în urma incidentului din Senat, de la sfârşitul lunii aprilie, când ar fi votat în locul senatorului liberal şerban Strătilă.
Anca Haneş a refuzat, la ieşirea de la Parchet, să ofere vreun detaliu despre audierea sa. Luna trecută, audiată de membrii Comisiei Juridice a forului legislativ, nepoata Noricăi Nicolai a ieşit pe geam pentru a nu da ochii cu presa.
În şedinţa din 26 aprilie a Senatului, Anca Haneş a intrat în sala plenului însoţind-o pe Norica Nicolai şi s-a aşezat în bancă alături de aceasta, pe locul rezervat senatorului Strătilă. Rămasă singură, la momentul votului la o iniţiativă legislativă, aceasta a putut fi văzută din zona rezervată presei manevrând aparatul de vot. Cartela i-a fost predată apoi senatorului Teodor Meleşcanu de către Anca Hodoş, care a remarcat faptul că a fost filmată. După acest incident, două asociaţii au formulat plângere împotriva senatoarei Norica Nicolai la Parchetul General.Anca Hodoş este consilier juridic la Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite