Nepoata Noricăi Nicolai s-a văzut pe casetă la Parchet cum vota în Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca Haneş, nepoata Noricăi Nicolai, a fost audiată, ieri, aproximativ o oră, la Parchetul General, în cadrul verificărilor pe care anchetatorii le fac în urma incidentului din Senat, de la

Anca Haneş, nepoata Noricăi Nicolai, a fost audiată, ieri, aproximativ o oră, la Parchetul General, în cadrul verificărilor pe care anchetatorii le fac în urma incidentului din Senat, de la sfârşitul lunii aprilie, când aceasta ar fi votat în locul senatorului liberal şerban Strătilă.
Anca Haneş a refuzat, atât la intrarea, cât şi la ieşirea de la Parchet, să ofere vreun detaliu despre audierea sa. Conform unor surse judiciare, anchetatorii i-au prezentat caseta "incriminatoare", iar Anca Haneş a dat o declaraţie scrisă despre momentul respectiv. În şedinţa din 26 aprilie a Senatului, Anca Haneş a intrat în sala plenului, însoţind-o pe Norica Nicolai, şi s-a aşezat în bancă alături de aceasta, pe locul rezervat senatorului Strătilă. Rămasă singură, la momentul votului la o iniţiativă legislativă, aceasta a putut fi văzută din zona rezervată presei manevrând aparatul de vot al lui şerban Strătilă. Anca Haneş este consilier juridic la Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite