Nemţoaicele îl consideră pe Guţă "cool" şi exotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

cinema costă opt euro în Germania. Impresiile luate la cald sunt mai mult decât măgulitoare. Guţă a făcut ravagii cu hiturile lui, care par germanilor foarte alerte, interesante, exotice şi

cinema costă opt euro în Germania. Impresiile luate la cald sunt mai mult decât măgulitoare. Guţă a făcut ravagii cu hiturile lui, care par germanilor foarte alerte, interesante, exotice şi "cool". "Petrecerea cu Guţă a fost perfectă"; "Guţă a fost 100% PRO"; "Prietenii mei români mi-au făcut o surpriză aducându-mă aici. Am dansat nebuneşte. O să mai vin", se putea auzi printre spectatori la finalul concertului. Tinerii germani, iugoslavi şi turci şi-au frânt şoldurile laolaltă cu românii, hrănind orgoliul unui "artist" care nu dă doi bani pe criticile care i se aduc în România.

"GUTA-n Abend şi GUTAn Morgen, Deutschland!"
Cheful de chef este în toi, pentru că "titanul" a dat liber la dedicaţii. Una singură costă 50 de euro. "Pentru Viorel din Mannheim, fără număr, fără număr, fără număr!..." . "Pentru Laura din Tübingen, de la vărul ei Bogdan, fără număăăăr!... După fiecare dedicaţie, Guţă, rosteşte respectuos: "şi de la Nicolae Guţă pentru toţi fanii lui", moment în care este aplaudat. Toată lumea ştie cântecele şi le fredonează. Ecoul manelelor lui Guţă străbate aerul îmbibat de fum şi alcool al clubului. Flutură sute de euro prin faţa celor 700 de petrecăreţi înfierbântaţi şi le face declaraţii de amor, numai în româneşte: "Vă iubesc mult, îmi respect publicul şi niciodată Nicolae Guţă nu vă va dezamăgi".
Ca un veritabil entertainer, Guţă a mărturisit că şi-a adus cu el nişte CD-uri, pe care le-a numit "negative", dar a promis că o să cânte live. La unele piese, din cauza oboselii şi ţipătului constant în microfon, a lăsat, totuşi, în urmă, iz de playback. Concertul a început la ora 0,30 şi s-a încheiat după ora 5 dimineaţa. Cu prezenţa lui viguroasă, Guţă a mai întors o filă în istoria relaţiilor "culturale" româno-germane. Nu va trece mult până îl vom vedea lăudându-şi isprava pe la televiziuni, la ore de maximă audienţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite