Neamţ: Poliţist comunitar bătut de fiul unui comisar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Ţăranu (49 ani), poliţist comunitar din Piatra Neamţ, a fost bătut crunt de un grup de tineri luni seară, când se întorcea acasă dintr-o plimbare, însoţit de soţia şi fiica sa.

Vasile Ţăranu (49 ani), poliţist comunitar din Piatra Neamţ, a fost bătut crunt de un grup de tineri luni seară, când se întorcea acasă dintr-o plimbare, însoţit de soţia şi fiica sa. Liderul agresorilor era Dan-George Chelaru (19 ani), fiul comisarului de poliţie Gheorghe Chelaru. „Un grup de băieţi cu sticle de băutură în mână, au început să se lege de fiica şi de soţia mea.

În faţa blocului, fata a observat că vin după noi, doi câte doi, printre maşini. Înainte să intrăm în scara blocului, am fost tras în stradă, m-au trântit jos şi m-au lovit”, povesteşte Vasile Ţăranu. Acesta deţine un certificat medico-legal care atestă că are un picior rupt, nasul spart şi e plin de copci şi vânătăi.

La rândul lor, Dan-George Chelaru şi un amic al său au depus plângeri la poliţiei în care reclamă că ei ar fi fost cei agresaţi de poliţistul comunitar. „Ne-a întrebat de ce îl urmărim. Eu i-am spus că nu avem treabă cu ei, moment în care a lăsat jos o geantă, a venit către mine şi m-a lovit cu pumnii peste faţă şi peste cap”, susţine fiul comisarului.

Citiţi mai multe in Adevărul de mâine!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite