Neamţ: Jaf de tip mafiot la o benzinărie din Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din localitatea nemţeană Roman sunt în alertă maximă după ce staţia de benzinărie Petrom de pe şoseaua de centură a fost jefuită în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Poliţiştii din localitatea nemţeană Roman sunt în alertă maximă după ce staţia de benzinărie Petrom de pe şoseaua de centură a fost jefuită în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Angajaţii benzinăriei spun că două persoane mascate au pătruns în staţie şi, sub ameninţare, au luat 40.000 lei, reprezentând încasările firmei. Hoţii au mai luat cu ei şi calculatorul staţiei Petrom care arhiva imaginile capturate de camerele de supraveghere. La ora 02.20, cei trei lucrători ai benzinăriei au sunat la serviciul de urgenţă 112 şi au anunţat tâlhăria.

„E un caz dificil"

Oamenii susţin că în jurul orei 02.00, în timp ce făceau inventarul încasărilor din ziua precedentă, pe uşa de serviciu, folosită doar de angajaţi, au intrat două persoane necunoscute, care aveau feţele acoperite cu fesuri de culoare neagră.

„Angajaţii ne-au reclamat că, prin ameninţare cu un cuţit şi cu un pistol, cei doi intruşi au sustras un săculeţ în care se găsea suma de 40.000 de lei. Odată cu banii a fost luată şi unitatea centrală a sistemului de supraveghere video", a declarat Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

După ce autorii au fugit, angajaţii benzinăriei au apăsat butonul de panică, iar la faţa locului au ajuns, în patru minute, reprezentanţii firmei de pază. Poliţia a fost sesizată ulterior şi s-a declanşat ancheta.

„Avem deja un cerc de suspecţi şi facem investigaţii. Acest cerc rămâne deschis pentru noi nume. Sperăm să-i prindem pe hoţi, deşi e un caz dificil", a precizat comisarul Dragoş Bălău, comandantul Poliţiei Roman.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite