Neamţ: Centru de relaţii cu clienţii pentru gaze şi electricitate, la Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consumatorii de gaze naturale şi electricitate din zona Roman, judeţul Neamţ au la dispoziţie, de la începutul acestei săptămâni, un centru comun de relaţii cu clienţii deschid de E.ON Gaz România şi E.ON Moldova Furnizare

Problemele care pot fi rezolvate aici sunt cele de natură contractuală, tehnică sau de facturare. De asemenea, clienţii pot să se informeze privind serviciile oferite de cele două companii. Noul centru este situat pe str. Alba-Iulia, la nr. 12, iar programul de funcţionare este de luni până vineri între orele 09-17.

„Orientarea către clienţi este o prioritate pentru companiile E.ON şi putem spune că şi în România am făcut multe în acest sens. Schimbările organizatorice întreprinse până acum ne permit să ne concentrăm asupra nevoile clienţilor noştri. Mai avem însă multe de făcut pentru ca toate serviciile noastre să ajungă la standardele de calitate pe care ni le dorim cu toţii. Deschiderea Centrului de Relaţii cu Clienţii de la Roman, alături de celelalte cinci centre modernizate până acum în Moldova, reprezintă paşi importanţi făcuţi de noi, pentru oferirea de servicii la standardele Grupului E.ON şi în România“, a declarat dl. Frank Hajdinjak, Directorul General al E.ON România.

Programul de modernizare a centrelor pentru clienţi a fost demarat în urmă cu trei ani. Primele astfel de centre comune pentru energie electrică şi gaze naturale au fost deschise, începând cu anul 2006 la Bacău, Iaşi, Suceava, Piatra Neamţ şi Oneşti. În perioada următoare urmează să fie deschis şi la Botoşani un astfel de centru.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite