Ne-comunicat de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul TV este un ghid tv prin definiţie. Aşa că nu putea să lipsească o rubrică în care să vă spunem ce ştim noi şi alţii nu. Mai mult rubrica se numeşte "Ne-comunicate de presă"

Adevărul TV este un ghid tv prin definiţie. Aşa că nu putea să lipsească o rubrică în care să vă spunem ce ştim noi şi alţii nu. Mai mult rubrica se numeşte "Ne-comunicate de presă" pentru că nici un departament de comunicare nu va confirma vreodată marea majoritate a informaţiilor de aici. Sau cel puţin nu imediat.
Ani de zile cel mai mare semn de întrebare al ziariştilor de media şi monden din românia a fost un singur salariu, cel mai mare multă vreme din televixziunile româneşti. "Vrem să ştim salariul Andreei Esca" urlau cititorii tuturor presarilor de gen. Ei bine, l-am aflat noi. Unde? La o bere, cum se află multe informaţii de acest gen. Cu cine? Sursele nu se desconspiră. Andreea Esca va fi poate fericită că scapă de povara asta, bineînţeles după ce o vreme se vor face comentarii din mii de direcţii şi de foarte multe feluri. Ce se poate întâmpla? Pro-ul să zică "Nu domne nu-i adevărat, de unde aţi născocit aşa ceva?". Andreea Esca are un salariu de 20.000 de dolari pe lună. Cel mai mare dintre toţi cei care apar pe sticlă la ProTV sau Acasă. Întotdeauna a avut salariul cel mai mare. În 1995 când a pornit saga ProTV, Andreea Esca avea un salariu de 2000 pe lună, la fel ca şi Florin Călinescu, Emnaoil Isopescu sua Ovidiu Ioaniţoaia, pe când aproape toate celelalte vedete de început aveau 1000 de euro. De ce? Pentru că Andreea Esca era prima figură puternică (d.p.d.v. Mediatic) de prezentator de ştiri, bineînţeles, în sistemul unei televiziuni comerciale. Si probabil că merita banii şi îi merită şi acum, chiar dacă ni se pare o sumă uriaşă. 11 ani de la lansarea postului Jurnalul de ora 19.00 de la Pro TV câştigă într-o foarte mare proporţie lupta pentru audienţe în fiecare seară. Doar Teo şi Florin Călinescu în zilele lui bune au mai avut victorii atât de clare în faţa concurenţei. De ani de zile se pleacă din ProTV. Se merge mai departe. Unul câte unul au mers la alte televiziuni. Puţini s-au întors. Recent au plecat cam mulţi, majoritatea din spatele camerei. Andreea Esca va pleca ultima. Dacă se va întâmpla vreodată asta Sârbu ar face bine să fi vândut deja postul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite