Naturiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naturiste
Naturiste

"Am dureri la umărul drept" "Am 62 de ani şi de câteva luni am probleme cu umărul drept, care mă doare mai ales noaptea. De asemenea, am fost diagnosticat şi cu un adenom de prostată în

"Am dureri la umărul drept"

"Am 62 de ani şi de câteva luni am probleme cu umărul drept, care mă doare mai ales noaptea. De asemenea, am fost diagnosticat şi cu un adenom de prostată în stadiu incipient. Cum aş putea să primesc o consultaţie din partea dvs.? V-am trimis şi două poze recente pentru diagnosticul bioenergetic. Cu mulţumiri, I.Predescu, din Bucureşti".

răspuns

În urma vizualizării câmpurilor energetice interne şi exterioare corpului dvs., vă pot spune că am observat o formă energetică mai puţin benefică. Aceasta este situată în zona mediană a toracelui, foarte aproape de mediastin, care se poate traduce printr-o stare de oboseală, un mers mai greoi, o scădere a siguranţei la mers. S-ar putea să fie vorba fie de o colagenoză, fie de o problemă legată de sistemul imunitar.

V-aş sugera să faceţi următoarele analize: proteina C reactivă, VSH, formula leucocitară a sângelui, iar pentru aceasta din urmă aş dori să îmi transmiteţi valorile leucocitelor şi eozinofilelor. O altă formă energetică se află tot în zona mediană, dar de această dată, în zona aurei, ceea ce provoacă perturbări în regiunea centrală a abdomenului - în jurul ombilicului -, cât şi a zonei pelviene (prostată).

M-ar interesa să ştiu dacă aţi suferit o operaţie sau dacă aveţi probleme cu prostata. O atenţionare aş avea şi pentru plămânul drept, dar pentru că nu pot face delimitare în planul antero-posterior, am dubii dacă nu cumva zona afectată este la suprafaţă sau în profunzime - poate fi o formă de afectare de natură reumatică a articulaţiilor sterno-costale drepte.

De asemenea, şi la plămânul stâng apare o formaţiune pe care ar fi bine să o investigaţi. Vizualizarea energetică relevă un început de artroză la umărul drept (durerile s-ar putea să nu fi apărut încă, însă ar fi bine să investigaţi zona), iar artera carotidă dreaptă prezintă, spre baza ei, o depunere de colesterol.

Sunteţi hipotensiv, dar există situaţii când tensiunea ajunge la valori de 16 cu 10. Vă sfătuiesc să faceţi o ecografie a abdomenului superior pentru a obţine date şi despre ficatul care pare destul de încărcat.

Pentru artrita umărului, vă ofer şi câteva remedii: ceară de albine sau parafină topită (caldă, nu fierbinte!). Aplicaţi ceara timp de 10 minute pe zona afectată. Băi cu sare amară pentru durerile cauzate de artrita reumatoidă (se adaugă în cada umplută cu apă doi pumni de sare amară şi se stă în apa caldă, 15 - 20 de minute). Tratamentul este însă contraindicat persoanelor hipertensive!

Aştept întrebările dvs. referitoare la tratamente naturale şi alternative pe adresa danionel@yahoo.com

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite