Naturiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naturiste
Naturiste

"Am o rană pe colul uterin" "Am 34 de ani şi în urmă cu două luni am fost diagnosticată cu o rană pe colul uterin care mi s-a spus că trebuie cauterizată. Am încercat tratamente pe

"Am o rană pe colul uterin"

"Am 34 de ani şi în urmă cu două luni am fost diagnosticată cu o rană pe colul uterin care mi s-a spus că trebuie cauterizată. Am încercat tratamente pe cale bucală şi spălături vaginale, dar fără niciun rezultat. Aş dori prin intermediul dvs. să aflu dacă îmi puteţi recomanda un tratament.

De asemenea, în urmă cu şase luni mi s-a descoperit la endoscopie un polip pe colonul descendent, de 2 cm, pediculat, la 40-45 cm de anus, precum şi un diverticol pe colonul descendent. Testul pentru markeri tumorali a fost negativ. Nu am niciun simptom deosebit (sângerări, dureri etc.) şi aş vrea să ştiu dacă se poate rezolva fără operaţie, deşi medicii insistă pentru soluţia chirurgicală".

Răspuns

Din fotografiile pe care mi le-aţi trimis pe mail, am vizualizat o zonă energetică de culoare alb strălucitor în zona pelviană, rezultatul probabil al unor influenţe profesionale. Bănuiesc că aţi lucrat mult timp într-o zonă foarte poluată cu substanţe chimice ( o fabrică de vopsele sau coloranţi).

Dereglarea energetică este mai veche şi influenţează atât colul uterin, cât şi colonul descendent. Din ceea ce am văzut, există şi un corespondent energetic pe linia mediană în zona gâtului, probabil la nivelul tiroidei, pe care ar fi bine să o investigaţi. În următoarele luni, aici ar fi posibil să apară noduli care să vă provoace neplăceri multiple prin dereglarea secreţiei de hormoni tiroidieni.

De asemenea, în zona sânului stâng există un nodul cu diametrul de 2 cm care ar trebui investigat deoarece are potenţial malign, după cum arată analiza câmpului bioenergetic în acea zonă! În legătură cu întrebările dvs., vă sugerez să apelaţi cu încredere la cauterizare, în problema colului uterin.

În ceea ce priveşte polipul de la nivelul colonului, de asemenea, este mai bine să urmaţi recomandările medicilor şi să apelaţi la chirurg deoarece în acest fel orice risc de malignizare este mult diminuat. Ulterior acestor proceduri terapeutice clasice, puteţi veni la cabinet, pentru a efectua un tratament bioenergetic de stabilizare şi corectare a dereglărilor pe care le aveţi. Nu uitaţi de investigaţiile sânului şi ale tiroidei! Multă sănătate!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite