Naturiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Sunt emoţionată, pentru că mă aflu la primul diagnostic de acest fel. Aş dori să ştiu câte ceva legat de sănătatea mea şi probleme pe care s-ar putea să le am." Elena P. "Am

"Sunt emoţionată, pentru că mă aflu la primul diagnostic de acest fel. Aş dori să ştiu câte ceva legat de sănătatea mea şi probleme pe care s-ar putea să le am."
Elena P.

"Am remarcat o problemă majoră renală"

Dragă Elena, o parte din ceea ce se întâmplă cu tine este şi vina ta. Eşti o persoană foarte timidă, introvertită (cred că ai scris sub un alt nume), care şi-a ascuns teama şi ruşinea. Când nu te mai controlezi, devii vulcanică, expansivă, plină de ură şi revoltă. E cazul să cauţi liniştea şi siguranţa, să nu mai ţipi sau să urli. Aceste manifestări dăunează şi celor din jurul tău.

Din punct de vedere bioenergetic, am remarcat o problemă majoră renală. Aici am vizualizat (pe ambii rinichi) nisip şi pietre (litiază renală), cu dimensiuni cuprinse între 4 şi 12 mm. O altă problemă este numărul crescut de leucocite, care consider că depăşeşte 12.000. De asemenea, apendicele este uşor inflamat. Pentru binele tău, te-aş sfătui întâi să consulţi un specialist alopat, să faci o ecografie de splină, pancreas, ficat, rinichi şi analize de sânge (hemoleucogramă), după care să poţi beneficia şi de un tratament bioenergetic eficient. Constat, de asemenea, o slăbire a acuităţii vizuale, mai ales la ochiul stâng, ceea ce din punct de vedere bioenergetic mă duce cu gândul la o glicemie crescută şi eventuale probleme la pancreas. Aş adăuga aici stările tale de oboseală, provocate probabil tot de glicemia uşor crescută.

În familia ta (mă refer la părinţi), tatăl tău are acelaşi tip de comportament, o fire temătoare, sensibilă, timidă. Tatăl tău are o circulaţie arterială deficitară, calculi biliari şi renali. Bunica din partea tatălui tău a fost la un pas de înec, iar această teamă s-a transmis ca un cod energetic generaţiilor următoare. Pentru tine, prevăd schimbări în bine ale sănătăţii tale, dar am rugămintea să fumezi mai puţin şi absolut deloc după orele 16-17, pentru că forţa "pranei" scade spre seară şi noaptea. Astfel, dimineaţa nu te vei mai simţi vlăguită şi obosită. Îţi recomand un exerciţiu: în fiecare zi, timp de 5 minute, îţi poziţionezi mâinile pe şolduri, spre zona rinichilor şi îţi imaginezi că ai în faţă un obiectiv, o idee, un scop, că înfrunţi ceva, pe cineva, un oponent. O parte din energia organismului o dirijezi astfel spre zona renală. Vei observa o creştere a forţei tale interioare şi un tonus general mult mai bun.

Aştept întrebările dvs. referitoare la tratamente naturale şi alternative pe adresa danionel@yahoo.ca

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite