Naturiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Am un fibrom uterin" "Am fost diagnosticată de medic cu un fibrom uterin, dar, deşi urmez tratamentul prescris, starea mea generală nu este prea bună. Am dureri de cap, câteodată şi

"Am un fibrom uterin"

"Am fost diagnosticată de medic cu un fibrom uterin, dar, deşi urmez tratamentul prescris, starea mea generală nu este prea bună. Am dureri de cap, câteodată şi febră, stări de greaţă, oboseală. Va rog, dacă puteţi, să îmi daţi câteva sfaturi".

Georgeta Pencescu, 43 ani, Bucureşti

Raspuns

Pentru prima suferinţă diagnosticată (probabil în urma unei ecografii), vă recomand - pe lângă tratamentul medicamentos prescris - şi o cură de 7-10 zile din următoarea compoziţie: 60 ml suc morcov, 110 ml suc de sfeclă roşie, 20 ml suc de varză albă şi 30 ml suc de măr proaspăt.

Peste această compoziţie puteţi să stoarceţi zeama unei lămâi. Este de preferat să ingeraţi acest lichid pe stomacul gol, dimineaţa sau seara, la 3-4 ore după ultima masă. Lichidul preparat se păstrează în frigider. Pentru problema care vă supără, în urma anamnezei bioenergetice - pe fotografia pe care mi-aţi trimis-o -, am vizualizat dezechilibre care îşi au originea la nivel circulator şi hormonal.

V-aş sfătui să efectuaţi o ecografie tiroidiană şi o dozare de hormoni tiroidieni, deoarece în regiunea lobului stâng aveţi o zonă de hipoactivitate. Este posibil ca, în cazul în care nu luaţi măsuri urgente, iar fluxul energetic în zonă nu va fi deblocat, acea zonă tiroidiană să sufere o transformare de natură canceroasă. Din cauza acestor blocaje la nivel tiroidian aveţi şi acel fibrom.

În plus, moşteniţi de la bunica din partea mamei o anume malformaţie circulatorie la nivel uterin, care a favorizat apariţia fibromului. De asemenea, la nivelul sânului stâng, observ o posibilă mastoză. Pe ovarul stâng se dezvoltă un posibil chist, cu dimensiunea de aproximativ 10 - 14 mm, zonă pe care ar fi bine să o investigaţi ecografic.

De asemenea, există o suferinţă şi în zona plămânului stâng (cred că sunteţi fumătoare sau lucraţi/locuiţi într-o zonă poluată). Într-un viitor apropiat, este foarte posibil să apară probleme în zona ficatului - ca rezultat al unei oboseli acumulate în timp sau ca urmare a unui stres prelungit. V-aş recomanda o ecografie de abdomen superior şi inferior.

Problemele din partea inferioară a corpului dumneavoastră sunt provocate şi de preluarea unui bagaj informaţional energetic de la antecesori. Aşa cum am mai spus, bunica din partea mamei dumneavoastră suferea de o circulaţie deficitară în abdomenul inferior. Previziunile energetice pe următoarele luni sunt neliniştitoare, la nivelul gâtului, în zona tiroidei, pe care ar trebui să o investigaţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite