Naturiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Am tensiune arterială esenţială" "Mă numesc A.G., am 56 de ani. Din luna iunie 2007 am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială esenţială, cu tensiune peste 160 cu 110. Am urmat

"Am tensiune arterială esenţială"

"Mă numesc A.G., am 56 de ani. Din luna iunie 2007 am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială esenţială, cu tensiune peste 160 cu 110. Am urmat tratament, prescris de medic, dar am în continuare senzaţie de ameţeală când mă ridic din pat şi când stau mult în picioare. Obosesc foarte repede când urc scările, iar când obosesc, am dureri în zona inimii."

răspuns

La o primă analiză a câmpului dvs. bioenergetic (pe baza fotografiilor pe care mi le-aţi trimis) vă pot spune că există un important deficit energetic în zona rinichilor, mai exact la nivelul arterelor renale, în special în partea stângă.

Ar fi bine dacă aţi face un examen nefrologic (examen de urină) pentru a stabili dacă nu cumva există o afectare renală latentă care să explice şi tensiunea crescută. În zona inimii aveţi un surplus energetic care generează o hiperactivitate cardiacă (sau tahicardie, sau dereglări de ritm). Există şi spasme coronariene care vă generează durerile anginoase de care vorbiţi.

Atenţie, există riscul unui infarct din ce am observat în aura dvs. energetică! Pe de altă parte, am observat şi un blocaj energetic în zona stomacului, fiind vorba probabil de o uşoară gastrită pe care o moşteniţi de la unul dintre părinţi. Se mai observă tulburări la nivelul aparatului respirator, dar este vorba de nişte probleme pe care le-aţi avut cu ceva timp în urmă, probabil răceli repetate sau chiar o pneumonie în copilărie.

Revenind la boala principală, vă pot spune că la cabinetul meu, mă confrunt destul de des cu pacienţi care suferă de hipertensiune arterială şi cu complicaţiile acesteia şi pe care am reuşit în majoritatea cazurilor să le stabilizez şi să le vindec.

Totodată, le sugerez pacienţilor mei să nu întrerupă sub nicio formă tratamentul prescris de medic! În cazul dvs. eu vă recomand să mergeţi la medic pentru un nou consult şi eventual pentru o altă schemă de tratament.

În paralel, puteţi veni la cabinet şi vă pot ajuta să vă trataţi afecţiunile de care suferiţi, dar insist să vă prezentaţi la consult cu un set nou de analize renale şi cardiace (EKG, ecocardiografie, eventual arteriografie, care este o investigaţie foarte relevantă pentru arterele coronare şi analize de sânge). Pentru gastrită, tratamentul bioenergetic este de asemenea foarte eficient, această afecţiune răspunzând foarte bine şi foarte rapid la câmpul bioenergetic.

Aştept întrebările dvs. referitoare la tratamente naturale şi alternative pe adresa danionel@yahoo.com

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite