Naturiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Am litiază biliară, febră şi dureri de cap" "Mă numesc Daniela G., sunt din Bucureşti, am 47 de ani şi am fost diagnosticată de medic cu litiază biliară, dar, deşi urmez tratamentul

"Am litiază biliară, febră şi dureri de cap"

"Mă numesc Daniela G., sunt din Bucureşti, am 47 de ani şi am fost diagnosticată de medic cu litiază biliară, dar, deşi urmez tratamentul prescris, starea mea generală nu este prea bună. Am foarte des dureri de cap, câteodată şi febră, stări de greaţă, oboseală. Vă rog dacă puteţi să îmi daţi câteva sfaturi".

răspuns

Dragă doamnă Daniela, pentru prima suferinţă diagnosticată (probabil în urma unei ecografii), vă recomand - pe lângă tratamentul medicamentos prescris - şi o cură de 7-10 zile din următoarea compoziţie: 110 ml suc de sfeclă roşie, 60 ml suc morcov, 20 ml suc de castravete sau varză albă.

Peste această compoziţie puteţi să stoarceţi zeama unei lămâi. Este de preferat să ingeraţi acest lichid pe stomacul gol, dimineaţa sau seara, la 3-4 ore după ultima masă. Lichidul preparat se păstrează obligatoriu în frigider.

Pentru celelalte probleme pe care le-aţi invocat v-am făcut o anamneză bioenergetică şi, pe baza fotografiei trimise pe e-mail, am vizualizat dezechilibre şi la nivelul sânului drept (o posibilă mastoză) şi la ovarul stâng (un posibil chist, cu dimensiunea de aproximativ 10 - 14 mm), zone pe care ar fi bine să le investigaţi printr-un consult la un medic.

De asemenea, există o suferinţă şi în zona plămânului stâng. Într-un viitor apropiat este foarte posibil să apară probleme în zona rinichilor - ca rezultat al unei oboseli acumulate în timp sau ca urmare a unui stres prelungit la serviciu.

V-aş recomanda o ecografie de abdomen superior şi inferior. Problemele din partea dreaptă a corpului dumneavoastră sunt provocate de preluarea unor bagaje informaţionale energetice de la părinţi. Prin vizualizare pot să vă spun că mama dumneavoastră suferă de o gonartroză sau de o circulaţie deficitară în zona genunchiului drept.

Previziunile energetice pe următoarele luni îmi indică să vă sugerez o atenţie mai mare pentru răcelile din regiunea gâtului şi la problemele care ar putea apărea la nivelul umerilor şi plămânului stâng. Pentru eliminarea stresului vă recomand să dormiţi pe o pernă în care să introduceţi câteva fire de levănţică şi busuioc. Multă sănătate!

Aştept întrebările dvs. referitoare la tratamente naturale şi alternative pe adresa danionel@yahoo.com

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite