Naturiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Am reumatism infecţios" "Buna ziua! Mă numesc Georgeta Stroe, am 28 de ani, şi de câţiva ani am dureri mari la articulaţiile degetelor de la mâini şi la încheieturile mâinilor. În

"Am reumatism infecţios"

"Buna ziua! Mă numesc Georgeta Stroe, am 28 de ani, şi de câţiva ani am dureri mari la articulaţiile degetelor de la mâini şi la încheieturile mâinilor. În urma analizelor mi-a ieşit că am reumatism infecţios. Am urmat tratament cu Moldamin, dar degeaba. Mă puteţi ajuta cu tratamentul bioenergetic? Ţin să vă spun că nu am streptococ, iar ASLO a ieşit 280. Locurile unde am dureri se umflă şi se înroşesc. Vă trimit pozele şi vă mulţumesc!"

răspuns

"Dragă Georgeta, de multe ori, ASLO poate să fie crescut, chiar dacă streptococul care a produs infecţia nu mai este activ sau nu se mai găseşte în organism. Este foarte important să continui tratamentele prescrise de medicii reumatologi şi să-ţi faci periodic analizele.

Din punct de vedere bioenergetic, am analizat fotografiile pe care mi le-ai trimis şi am observat următoarele lucruri. În primul rând, infecţia ta este favorizată de o sensibilitate energetică pe meridianul guvernator. Acest lucru este moştenit de la una dintre bunici, din câte am vizualizat.

De asemenea, la nivelul mâinilor ai o circulaţie periferică foarte proastă care este determinată de slaba dezvoltare a vaselor din acea zonă, dar şi de depuneri de colesterol de pe artere. Toxinele s-au acumulat în regiunea degetelor şi a mâinilor şi determină durerile şi inflamaţiile de care te plângi.

În urma analizei bioenergetice, am descoperit şi zone de deficit energetic, în zona genunchilor şi al şoldului stâng, locuri în care ar putea să apară foarte curând dureri şi inflamaţii asemănătoare cu cele din zona mâinilor. La nivelul tiroidei, ai un punct energetic care îmi semnalează posibile probleme la nivelul lobului drept. Ar trebui investigat cu ajutorul unei ecografii.

Legat de reumatismul tău, am avut multe cazuri asemănătoare cu al tău - deşi niciodată două cazuri nu sunt identice - care au răspuns foarte bine la tratamentul bioenergetic. Şi în cazul tău, poţi apela la bioterapie, în paralel cu tratamentul recomandat de medici. Împreună vom stabili şi ce fel de regim de detoxifiere ţi s-ar potrivi cel mai bine. Sănătate!

Aştept întrebările dvs. referitoare la tratamente naturale şi alternative pe adresa danionel@yahoo.com

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite