Naţionala feminină de handbal a fost dornică de victorie- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala feminină de handbal a fost dornică de victorie- Revista presei sportive
Naţionala feminină de handbal a fost dornică de victorie- Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre naţionala feminină de handbal a României şi cum a câştigat Cupa Mondială, despre părerea lui Becali vizavi de accidentarea lui Tănase sau despre Viorel Hizo şi viitorului echipei Rapid. Printre alte subiecte, cearta dintre Ronaldo şi antrenorul Manuel Pellegrini, iar Daniela Dodean declară că împreună cu Elizabeta Samara formează o echipă bună.

Naţionala feminină de handbal a fost dornică de victorie. Fostul portar al echipei naţionale feminine de handbal a României, Luminiţa Huţupan, a declarat, pentru Sport Total FM, că triumful de la Cupa Mondială le-a ridicat "tricolorelor" moralul, înaintea Campionatului Mondial din China, care va avea loc în luna decembrie a anului 2009. Fosta internaţională a spus că româncele au câştigat cel mai important turneu amical graţie faptului că au fost dornice de victorie şi au vrut să spargă gheaţa şi să cucerească această competiţie

Becali: "Fotbalul se face cu sacrificii". Gigi Becali, a declarat că mijlocaşul Stelei a suferit o ruptură musculară: "Tănase are ruptură! Fotbalul se face numai cu sacrificii! Ştie el de ce s-a întâmplat asta! Nu e vorba de viaţa lui privată, eu i-am spus nişte lucruri, dar nu a vrut să înţeleagă!", a declarat, misterios, Becali scrie Pro Sport.

Viorel Hizo este mulţumit de Rapid.  Antrenorul Viorel Hizo a declarat că Rapid a reuşit să lege trei victorii în campionat şi îşi pune mari speranţe şi în următoarea partidă, la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul. "Este o victorie importantă pentru noi. În primul rând pentru continuitate, am reuşit să legăm, în sfârşit, trei victorii în campionat", a spus Hizo, scrie sport.ro.

Primele scântei.
Enervat că a fost înlocuit în minutul 79, Cristiano Ronaldo a refuzat să dea mâna cu antrenorul Manuel Pellegrini.Cristiano Ronaldo şi-a adus de la Manchester United la Real Madrid nu doar talentul, ci şi nazurile. Nu a avut nevoie de mult timp pentru a le dezvălui. Încălzit cu Xerez, când a strîmbat din nas doar puţin, reţinut şi de cele două goluri marcate, jucătorul cumpărat cu 96 de milioane de euro a răbufnit contra lui Tenerife, scrie Gazeta Sporurilor.

Daniela Dodean: "Suntem un grup de viitor". Campioana europeana la tenis de masă, Daniela Dodean, a declarat, pentru Sport Total FM, că ea şi Elizabeta Samara, colega sa din echipa de dublu a naţionalei României, formează un cuplu de viitor. Tânăra jucătoare de tenis de masă a spus că cel mai important este că amândouă să fie ferite de accidentări şi de scăderi de formă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite