Natalia Barbu a primit cadou un Purcelus-talisman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpreta din Moldova s-a bucurat de cadoul primit Reprezentanta Republicii Moldova în semifinala Eurovision 2007, ce se va desfăşura la 10 mai la Helsinki, în Finlanda, Natalia Barbu, a

Interpreta din Moldova s-a bucurat de cadoul primit

Reprezentanta Republicii Moldova în semifinala Eurovision 2007, ce se va desfăşura la 10 mai la Helsinki, în Finlanda, Natalia Barbu, a primit în dar un purcel. Motivul: să-i poarte noroc în Finlanda, unde joi va urca pe scenă şi va interpreta piesa "Fight".

"E Anul Porcului si se spune că e un an extrem de bun din punct de vedere financiar. Îmi doresc ca norocul să nu mă ocolească în 2007", ne-a spus Natalia. Surpriza a primit-o într-o emisiune din Chişinău, unde a fost prezentă recent. Purcelul a fost botezat Aniuţă (fiind de fapt de sex feminin!) şi creşte la una dintre rudele Nataliei, care posedă o curte mare, plină cu animale. Aniuţă are parte de regim preferenţial pentru că e o mică vedetă, iar Natalia o vizitează de câte ori are timp. Interpreta vrea să-şi lanseze albumul de debut atât în România, cât şi în Moldova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite