Năstase şi Geoană se întrec în mesaje către "masa critică din PSD"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şi că mesajul stângii nu este perceput aşa cum ar trebui. Năstase speră ca discursul său să sensibilizeze masa critică din PSD, "care aşteaptă alt gen de acţiune".Geoană cere

şi că mesajul stângii nu este perceput aşa cum ar trebui. Năstase speră ca discursul său să sensibilizeze masa critică din PSD, "care aşteaptă alt gen de acţiune".
Geoană cere unitate
Social-democraţii de rând sunt îndemnaţi de către Mircea Geoană, prin intermediul unei scrisori, să participe la referendumul din cadrul formaţiunii, apreciind că următoarele şase luni vor fi decisive pentru transformarea PSD. Printre criticile dure adresate coaliţiei guvernamentale şi preşedintelui Băsescu, Geoană îi avertizează pe social-democraţi că pot deveni o alternativă la actuala putere numai dacă partidul va rămâne "unit şi puternic" şi numai dacă va prezenta oferte politice şi umane atractive. "Vă invit să participaţi cu încredere la această premieră în viaţa politică a ţării, când un partid apelează la un referendum în interiorul său pentru a lua decizii importante despre modificările la statut, despre oferta politică a PSD şi despre profilul moral şi profesional al liderilor săi", se arată în documentul citat. Mircea Geoană precizează, însă, că la Congresul Extraordinar din decembrie, nu se vor desfăşura alegeri pentru funcţiile de conducere, evenimentul fiind dedicat exclusiv modificării Statutului PSD.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite